• Komunikacja Autor: ~Inwestor [5.173.232.*]
    Zauważyliście że cała para idzie w onkologie, która de facto potrwa z 3-4 lata. Właściwie przestali komunikować genomtec id, badania stoją w miejscu, przez rok zrekrutowali 50 pacjentów. Każda informacja teraz dotyczy oncosnnat- to jest to co zbuduje wartość spółki... czyli juz nie genomtec id. Przeraża mnie też ciągle kłamanie np. dotyczące emisji- zawsze komunikują że to to już ostatnia - więcej nie bedzie, i co? i nic- cyk emisja ! Kolejna, kolejna, kolejna.
  • Re: Komunikacja Autor: ~Ice [78.30.81.*]
    Jest zainteresowany onko to robią onko
  • Re: Komunikacja Autor: ~KrisGPW [109.173.145.*]
    Sprzedają marzenia i szukają dawców kapitału … jeżeli nie komunikują odnośnie Genomtec ID to ewidentnie moim zdaniem jest problem i tyle w temacie … ile można przeciągać badania kliniczne i okłamywać akcjonariuszy , że to już ostania emisja ….
  • Re: Komunikacja Autor: ~Bolo [37.225.81.*]
    Mówisz to przy każdym poście... Jak zdarta płyta.. nie znasz szczegółów . Moim zdaniem oni już wiedzą i wszystko prawdopodobnie jest gotowe. Po tak szybkiej emisji nie rozsądne byłoby taki news z ich strony.. tak myślę. Skoro ci nie pasuje to po co tu jesteś ? Zastanawiające ....
  • Re: Komunikacja Autor: ~Balcerek [37.47.183.*]
    Jestem tu by oszczegac innych
[x]
GENOMTEC -0,87% 6,86 2025-10-03 16:45:17
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.