• TO JA Autor: ~Piszpanjan [83.21.87.*]
    0,56 srednio sprzedalem 70200 Jak pisałem kapcie filcowe i rumianek
  • Re: TO JA Autor: ~Golas [87.207.71.*]
    Ja też troszkę sprzedałem wcześniej, też się zabieram z tego papieru….
    Troszkę mnie zaskoczyłeś teraz będę miał problem wyjść powyżej 60 gr :(
  • Re: TO JA Autor: ~Piszpanjan [83.21.87.*]
    Zyczę powodzenia moje pieniądze moja strata SL ogarnij się nie pisz bzdur przy obrotach 2-5 tysięcy że ktoś skupuje np zarząd zainwestowałeś trzynastkę przed żoną i robisz z siebie maklera.
    Gdzie idziesz teraz ?? Co będziesz kupował
  • Re: TO JA Autor: ~piszpanjan [83.21.87.*]
    Za wszystko kupuję ASBIS i zostawiam na całe wakacje moge spokojnie spać.
  • Re: TO JA Autor: ~PrezesKmita [5.173.104.*]
    Wyluzuj, kto cię sprawdzi, może sobie przerzuciłeś z worka do worka a teraz robisz z siebie macho, twoja kasa twój wybór, to akurat prawda. Zrobiliście prezent słupom zarządu, ale dawcy kapitału są potrzebni
  • Re: TO JA Autor: ~Serek [5.173.50.*]
    No no widzę twoje inwestowanie na poziomie ulicy, kupić drogo sprzedać tanio, a myślałem że masz większe ambicje..
    Jeszcze jedno, ci co kupowali we właściwym momencie czyli gdy kurs oscylowal w granicach 40 groszy nie mają się czym martwić bo wciąż są na plusie. Jednak jak pokazuje historia, są to zawsze nieliczni. Najczęściej ludzie dochodzą na górce. Niby proste, ale jak widać trudne przełamać ten schemat.
    Ja wam sprzedam 70 tys akcji powyżej 60 gr jestem cierpliwy
  • Re: TO JA Autor: ~piszpanjan [83.21.87.*]
    Człowieku jaka górka lata upłyną zanim zarobisz tu na rower zresztą kończę nie ma sensu gadać ani pisać strata jest moja na tej spółce ale to nie koniec świata mam inne jak np Digitanet kupowany po 30dyszki pieniądz lubi jak sie kręci a nie stoi w miejscu spólka jak pisałem jest niezła bez zadłużenia ale zarząd pożal się Boże stagnacja na wiele miesięcy lub lat.
    Mimo odmiennego zdania zyczę powodzenia gdzie indziej!
  • Re: TO JA Autor: ~Zenon [141.0.12.*]
    40 grosz mówisz? No to mnie z kresek wychodź że najpóźniej kwiecień zeszły rok... Czyli rok czekać aby się w tydzień pozbyć zysku? Boshe jak ty pięknie pieudolisz tempy dziadku, tak niski poziom trolingu to tylko na spoleczkach z nc... Pisda jesteś a nie troll... Musisz się dużo nauczyć abyś swoimi argumentami mógł kogokolwiek przekonać...
    Zysku to tu jeszcze nie było z prostej przyczyny iż zarząd nie pozbierał od was wszystkiego, ale już bliżej niż dalej. Nie podoba mi się bardzo ta zagrywka ze stratą, ale to jest biznes, który lubi być bezduszny. Ale kto średnio ogarnięty bardziej wczyta się w raport i zobaczy świetnie prosperującą spółkę. A widzę że koledze przykro bo traci. Bywa i tak.
  • Re: TO JA Autor: ~1stein [141.0.13.*]
    Źle widzisz boś ślepy i dorabiasz teorie. Co można było wywalone zostało przed raportem bo takie prawa są na GPW - sukces rodzi wywalanko. Zostały resztki papiera ale to grosze. Tak więc pieudolisz farmazony cwoku i dorabiaj dalej.
[x]
POLMAN 2,58% 0,44 2025-09-19 09:28:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.