tak widziałem na 5 mi zdjęło go , miałem zna Vision pare złociszów ekxtra dorzucić,
ja nie kupuje emocji a pewne fundamenty, chodzi mi o kilka innych faktów,
tu sam zaangażuję sie w spółkę, w przyszłym tygodniu popracuję nad finansowaniem unijnym, a co za tym idzie pozyskaniem srodków z programu na innowacje...
17 może tak.
Jednak nie będę oddawał walor pokazał, że mocny jest.
Jak przebije 20 to nie chcę myśleć co tu się będzie działo.
Ma jeszcze dużo do odrobienia
pozdr
najważniejsze że spółka nie wpieprzyła sie w żadne opcje ani kredyty walutowe, wzresztą nie ma prawdopodobnie żadnych kredytów,
Szkoda tylko ze papier trochę sie zaleszczył skoczkami....
no nic taki ryne, ale te skoczki wróca i odkupia połowę tego co wcześniej zbywali za te same pieniadze:).... na tym polega uleszczanie leszcza...
Witaj Janusz tak jak pisałem zakupiłem dzisiaj VISION wchodzilem 0,9-0,10 PLN
Namowiłem kilka osob wchodzili na poziomie 0,11PLN.
Łącznie mamy sporo akcji i nie będziemy sprzedawać napewno poniżej 0,35-0,40 PLN
Jestem przekonany,że cena realna za papier jeszcze w maju .Istotne będzie jak ulica uzmysłowi sobie,że ta spółka to skarb tak jak pisaleś i ,że nie wolno łakomić się na drobne a warto poczekać na prawdziwe pieniądze.!
Janusz będziesz za kilka lat bardzo bogatym czlowiekiem jak już nie jesteś.!
Serdecznie Ci tego życzę .! Natomiast ja kilka lat za tobą.!!!!!!!!!!!
Piękne czasy.!! w 1Q odrobilem straty z 2007,2008r.!!!!!!!!!!!!!!!! i jeszcze kilka dni przed nami.!!!!!!!!!!!!!
spokojnie Jacku, również rozważam fakt aby nie oddać spółeczki ponizej 50gr.
raczej nawet zostawię na dłuzej, jak załatwi sie finansowanie z UE to za dwa lata będzie spółka majątek warta.
to wschodząca gwiazda kinomatografii i ma prezesa który tym żyje....
z f.f. mam ok 20% w portfelu, + znajomi, dodać do tego jeszcze kilku wytrwałych ludzi i mamy brak podaży, zarząd nie zamierza wywalać, bo sami wykładali nie po to gotówkę 20gr za akcje w sierpniu aby teraz tracić, tylko tyle na ten temat:)
Witam wszystkich mam taki maly problem zaczynam dopiero inwestowac na gieldzie i chcialbym zakupic kilka tysiecy akcji wlasnie visiona ale mam problem poniewaz w moje liscie akji nie mam visiona czy wiecie dlaczego dodam ze BM mam w BOŚ