• VISION - jutro 16 groszy Autor: atc_trader [89.231.179.*]
    a wy sie podpalacie 2-3 groszami i sprzedajecie...zobaczcie ile spadło!!
    pozdro
  • Re: VISION - jutro 16 groszy Autor: ~tomczysłąw [89.231.110.*]
    nie pie.....ol musi jeszcze zaczaczyć przynajmniej o 0.10, 0.11. Pzdr.
  • Re: VISION - jutro 16 groszy Autor: bankier1972 [192.168.1.*]
    17
  • Re: VISION - jutro 16 groszy Autor: atc_trader [89.231.179.*]
    Bankier1972 widziałeś co dziś sie stało na veno?:)) chyba wykrakałem:))) do 20 grochow droga wolna na tym papierze
    pozdr
  • Re: VISION - jutro 16 groszy Autor: bankier1972 [192.168.1.*]
    tak widziałem na 5 mi zdjęło go , miałem zna Vision pare złociszów ekxtra dorzucić,
    ja nie kupuje emocji a pewne fundamenty, chodzi mi o kilka innych faktów,
    tu sam zaangażuję sie w spółkę, w przyszłym tygodniu popracuję nad finansowaniem unijnym, a co za tym idzie pozyskaniem srodków z programu na innowacje...
  • CO jak przebije 0.20 Autor: ~pepe [10.3.80.*]
    17 może tak.
    Jednak nie będę oddawał walor pokazał, że mocny jest.
    Jak przebije 20 to nie chcę myśleć co tu się będzie działo.
    Ma jeszcze dużo do odrobienia
    pozdr
  • Re: CO jak przebije 0.20 Autor: bankier1972 [192.168.1.*]
    najważniejsze że spółka nie wpieprzyła sie w żadne opcje ani kredyty walutowe, wzresztą nie ma prawdopodobnie żadnych kredytów,
    Szkoda tylko ze papier trochę sie zaleszczył skoczkami....
    no nic taki ryne, ale te skoczki wróca i odkupia połowę tego co wcześniej zbywali za te same pieniadze:).... na tym polega uleszczanie leszcza...
  • Re: VISION - jutro 16 groszy Autor: ~jacek1978 [213.158.199.*]
    Witaj Janusz tak jak pisałem zakupiłem dzisiaj VISION wchodzilem 0,9-0,10 PLN
    Namowiłem kilka osob wchodzili na poziomie 0,11PLN.
    Łącznie mamy sporo akcji i nie będziemy sprzedawać napewno poniżej 0,35-0,40 PLN
    Jestem przekonany,że cena realna za papier jeszcze w maju .Istotne będzie jak ulica uzmysłowi sobie,że ta spółka to skarb tak jak pisaleś i ,że nie wolno łakomić się na drobne a warto poczekać na prawdziwe pieniądze.!

Janusz będziesz za kilka lat bardzo bogatym czlowiekiem jak już nie jesteś.!

Serdecznie Ci tego życzę .! Natomiast ja kilka lat za tobą.!!!!!!!!!!!

Piękne czasy.!! w 1Q odrobilem straty z 2007,2008r.!!!!!!!!!!!!!!!! i jeszcze kilka dni przed nami.!!!!!!!!!!!!!
  • Re: VISION - jutro 21 groszy Autor: bankier1972 [213.158.196.*]
    spokojnie Jacku, również rozważam fakt aby nie oddać spółeczki ponizej 50gr.
    raczej nawet zostawię na dłuzej, jak załatwi sie finansowanie z UE to za dwa lata będzie spółka majątek warta.
    to wschodząca gwiazda kinomatografii i ma prezesa który tym żyje....
    z f.f. mam ok 20% w portfelu, + znajomi, dodać do tego jeszcze kilku wytrwałych ludzi i mamy brak podaży, zarząd nie zamierza wywalać, bo sami wykładali nie po to gotówkę 20gr za akcje w sierpniu aby teraz tracić, tylko tyle na ten temat:)
  • 100% Autor: ~pepe [83.30.33.*]
    STO procent wrostu podczas 1 sesji będzie miła niespodzianką.
    0.26 zrównoważy papier.
    czekam i pozdrawiam
  • Re: VISION - jutro 16 groszy Autor: ~gregor [78.88.157.*]
    Witam wszystkich mam taki maly problem zaczynam dopiero inwestowac na gieldzie i chcialbym zakupic kilka tysiecy akcji wlasnie visiona ale mam problem poniewaz w moje liscie akji nie mam visiona czy wiecie dlaczego dodam ze BM mam w BOŚ
  • Re: VISION - jutro 16 groszy Autor: ~bolek [83.7.91.*]
    nie masz bo nie zmieniles indeksu glownego GPW na New Connect :P
[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.