• Arkusz Autor: ~Mario77 [217.96.107.*]
    No ładnie się ktoś bawi. Pytanie ile poświęci jeszcze akcji bo efekt mizerny. Sypanko i nie ma co zbierać bo odbierają
  • Re: Arkusz Autor: ~Mario77 [217.96.107.*]
    Pojawiam się i znikam - zaraz wam te batoniki rozbiorą:). No ładny wodospad dziś mamy po ESPI
  • Re: Arkusz Autor: ~fatman [37.248.220.*]
    W porównaniu do panów PP (widziałem Twoje wpisy tam, jestem tam też ) tutejsza ekipa to jacyś chloptasie w krótkich spodenkach
  • Re: Arkusz Autor: ~Ktmrn2 [37.248.215.*]
    Ostatnia, zrzucająca kurs transakcja - 35 akcji.
    Trzydzieści pięć. Oszczędnie. Spodziewałem się efektu wow.
    Trudno.
  • Re: Arkusz Autor: ~Mario77 [188.146.237.*]
    @farman tam jest inna liga i rozgrywka. Ale uważam że będzie ładny odpal. Wyniki za Q4 już pokazują kierunek
  • Re: Arkusz Autor: ~fatman [37.248.160.*]
    @Mario zgadzam się Wesołych Świąt
  • Re: Arkusz Autor: ~Pozer [91.109.21.*]
    Wywalili w rynek przez pół roku prawie 13 mln akcji które objęli za wkłady niepieniężne które można wyliczyć na kilka groszy sztuka. Zarobili na tym lekko kilka baniek . Teraz te pieniądze zainwestują kolejny raz tylko dziwne że aż za 42gr sztuka? Widocznie się opłacało?
    Jednak nie ujmując biznes musi im dobrze iść skoro tak drogo kupują i myślą zarobić.
  • Re: Arkusz Autor: ~fatman [37.248.209.*]
    Precyzyjnie to po 41 gr szt. Subskrypcja prywatna jest skierowana do jednego adresata np. byłem na 1AT jak NN łyknęło całą emisję. Oczywiście ZJ wcześniej podpompował kurs. Trochę to byłoby wbrew logice żeby Prezesowa sprzedała pakiet o 40 gr a później odbierała by po 41 gr z małżonkiem.
[x]
ROBSGROUP -22,03% 0,23 2025-08-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.