• Panie Sobolewski czyn Pan swoja powinnosc Autor: ~AAA [86.14.151.*]
    Po dzisiejszej sesji wypadalo by na ponad miesiac zawiesic handel akcjami Reinhold.Do zludzenia zaczyna to przyponiinac Dragowskiego
  • Re: Panie Sobolewski czyn Pan swoja powinnosc Autor: ~metna woda [156.17.15.*]
    tu jest inaczej-tu specjalista, za pozyczone akcje, odda 1686 akcji po 17 zl i za chwile odkupi za 10 zl...

na piwo dla kolnierzyka z sobo....

ten spryt mnie drazni ale robmy sie w konia; nie ma wyzn. limitu czasu na rownowazenie no gielda lubi metna wode..

metna woda
  • Re: Panie Sobolewski czyn Pan swoja powinnosc Autor: ~333 [83.29.158.*]
    BADZIEWO---warte 0,15 zysku żadnego od3 lat
  • Re: Panie Sobolewski czyn Pan swoja powinnosc Autor: ~buba [83.31.192.*]
    I tu się mylicie.
    Firma ma super zysk za I kwartał ale wyniki dopiero 7 maja a papier wysprzedany. Jak spadał po 20-30 % to było ok. Kto ma wam sprzedawać papier za 3-7 zeta jak nikt go w tej cenie nie kupił a 6-10 razy drożej panowie. W tym roku firma min 7-10 mln Euro zysku
  • Re: Panie Sobolewski czyn Pan swoja powinnosc Autor: ~max [194.126.238.*]
    Chłopie, co Ty za brednie wypisujesz. Sprawdź sobie w ostatnich raportach RHD jaki oni maja obrót. W kwartale mam wiekszy na gpw a jestem leszcz jak i Ty.
    Codziennie od 2 lat przejeżdżam obok budynku w Alejach Jerozolimskich remontowanego przez RHD o szumnej nazwie Reinhold Meeting Center. Lokalizacja super ale co z tego, kiedy postęp od dwóch lat żaden (sic!). Kiedyś było tam na dole ich biuro i nawet jakaś wystawa ale to juz ponad rok temu umarło, zostały tylko rusztowania. Powaznie obawiam się bankructwa tej firmy. Nie mam tego dużo, jakieś resztówki mi zostały z dawnych czasów spisane juz dawno na straty (to te wystawione po PLN 135) i naprawdę chciałbym dobrze ale jestem realistą i wiem, że ta spółka to nie żadna perełka ale żywy trup. To co sie teraz dzieje to trochę śmieszna akcja, drobni spekulanci? ktoś chce wyjść z papiera? - a nie jest to łatwe ;-) Nie wiem, ale to i tak żenujący obrót o wiecznych widłach nie wspomnę ;-)
    Konkluzja elaboratu: Nie tykajcie tego syfa bo nie warto, wkopiecie sie jak ja 1,5 roku temu (całe szczęście, że nie mam tego dużo).
    Pozdrawiam i życzę lepszych inwestycji.
    Dłudoterminowy akcjonariusz RHD
[x]
REINHOLD -12,59% 0,06 2025-11-19 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.