Tego chyba nikt nie wie. Lepiej się trzymać z daleka. Sam jestem umoczony już od dawna, nie opłaca mi się sprzedawać, ale komuś bardzo zależy żeby... (nie wiem co) ;S
Raczej to jest jedna osoba, wczoraj bardzo ladnie manipulowala i udalo sie troche wypchnac po 0.09. Za mala plynnosc aby tak sie bawic. Gdyby komus zalezalo aby brac nie bawil by sie w ten jeden grosz.
Nie rozumiem - czego nie rozumiesz ?
Sztuczny popyt wczoraj generował sprzedający. To przecież oczywiste.
Ps. Co do twojego zgłupienia - nie musisz o tym trąbić. Wszyscy widzimy jak gadasz sam ze sobą ( vide wątek o 5 groszach ).
Teraz jak muchy do gówna zleciało sie do papieru sporo nowych ynwestorów. Życzę więc owocnych dyskusji :))
Opyliłem wczoraj to badziewie po 10 gr (kupiłem po 27 gr, wszedłem wczoraj w Veno i Vision - bbroty dziś 1- mil zysk odpowiednio 40 i 62%. Radze zrobić to samo, bo ten cwaniak, który steruje tym badziewiem was wykończy nerwowo, a wskoczyć zawsze sie zdąży, bo nie wierze, aby to prędzej czy później nie odbiło.
Może i masz racje, ale zobacz co sie dzieje, przecież szlak człowieka może trafić jak sie jakiś burak bawi kursem, ustawia 1 gr itd. Osobiście liczyłem, że po takim zdołowaniu, ale przecież wszystkie spółki poleciały ostro w dół, bedzie spore odbicie. Ktoś tym steruje i trudno zrozumieć co jest grane. Może kiedyś gość odpuści wtedy się pojaie ponownie, bo pomimo tych kombinacji wierze w tą spółkę i wierze w cene 1 zł w ciagu 2-3 lat.
Wiekszosc spolek miala juz wybicie. Bluetax jeszcze nie. Ta osoba co sie bawi wg mnie ma okolo 4-5 mln akcji i kapitalu na tylez samo akcji. Tak wynika z moich 2-dniowych obserwacji. Bardzo dziwne i niezrozumiale zagrywki szczegolnie wczoraj. Gdyby ktos chcial zarobic gralby zupelnie inaczej. Wystawia zlecenia tak aby nie kupic i tak aby nie sprzedac. Choc wczoraj byly dokladane po zejsciu kolejne pakiety. Nieracjonalne zachowanie na spolce o takich obrotach. Free Float 22732160 zt. Potrzeba naprawde niewielkiego kapitalu aby spolke ruszyc do gory. Niestety na tych poziomach to kazdy grosz w jedna i w druga to ponad 10%. Macie jakies swoje uwagi to piszcie.
I to mnie właśnie zniechęciło do spółki, dlatego jak się mi udało sprzedać po 10 gr uciekłem z niej, ale bede was obserwował i jak temu ... skończą sie naboje i pomysły na kombinacje to wejde ponownie bo tak jak napisałem wyżej.
dlaczego dzisiaj jest powturka ? bo jutro po połódniu kdpw poda informację co się stało przedwczoraj ( dla niewtajemniczonych 3 dni na rozliczenie )więc później nie będzie już czasu na tanie zakupy . Wybaczcie ale przy całym szacunku do akcjonariatu chyba nie sądzicie że ktoś przelewa sobie akcje między rachunkami (zachowanie szczeniackie i generujące wyłącznie koszty ) ?