• Wiecie że akcje emitowane było po 10gr Autor: ~Realnie [89.64.44.*]
    C/Z 360 vs sektor 7 a przekłada się na godziwą wartość 50gr a to i tak dyskonto 400-500% do ceny emisyjnej
  • Mówisz Autor: ~some [188.252.42.*]
    o tej 12 lat temu ? Jak spółka zaczynała działalność ?
  • Re: Mówisz Autor: yarecky_inv [5.173.50.*]
    Zobacz jakie posty koleś ciśnie od wczoraj. Ewidentne działanie ciołka nastawionego na tani zakup. Szkoda czasu na dyskusję.
  • Re: Mówisz Autor: ~Realnie [89.64.44.*]
    Od wczoraj? Znajdź mi jakiś mój post z wczoraj. Oczywiście niewygodne fakty nie są mile widziane?
  • Re: Mówisz Autor: ~Trik [5.173.250.*]
    A w jakim celu te swoje "niewygodne fakty" natrętnie powielasz? Nawet ich mi się nie chce komentować, bo przytaczanie wskaźnika C/Z przy rozwijającej się i ekspansywnej spółce to śmiech na sali.
  • Re: Mówisz Autor: ~Doświadczony [31.0.82.*]
    Aby ostrzec innych, bo niektórzy, niedoświadczeni myślą, że jak spadło 50%, to musi odbić. Nie nie musi! Taka Luna spadało codziennie o 99%.
    Co do tej spółki, to fakty są takie, że podany wskaźnik c/z faktycznie wynosi 360, co pokazuje, jak mega napompowana jest kapitalizacja i będzie jak spadnie jeszcze 90%. Fakty!
  • Nie ma jak Autor: ~ktoś [188.252.42.*]
    porównać piramidę finansową do działającej z zyskami operacyjnej rosnącej spółki

Tak to prawda spółka jest tyle warta ile rynek jest gotowy za nią zapłacić / kupić
  • Re: Mówisz Autor: ~Realnie [89.64.44.*]
    Dokładnie. Należy też pamiętać, że cena emisyjna akcji w 2018 było po 18zl. Aktualnie dużo wyżej i widmo strat po wczorajszej informacji!
  • Re: Mówisz Autor: ~Orel [5.173.250.*]
    Bardzo Ci dziękuję, że nas tak intensywnie przestrzegasz. Musisz być dobrym i troskliwym człowiekiem.
  • Jakie Autor: ~ktoś [188.252.42.*]
    przychody miała spółka w 2018 r. ?
    Ile zainwestowała ?
    Jaki udział w rynku ma ?
    Jaka była inflacja składa w okresie 6 lat ?
[x]
POINTPACK -1,72% 17,15 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.