• Imponująca sieć współpracy diagnostycznej RDG Autor: ~Antydzban [94.254.176.*]
    Patrzę na stronie RDG, że jednak mocno się współpraca w ramach sieci diagnostycznej rozwinęła: https://read-gene.com/punkty-pobran/
    Do tego próby kliniczne z międzynarodowymi uznanymi partnerami: https://read-gene.com/proby-kliniczne/
    Strasznie niewygodne fakty dla dyżurnego trolla, ale to jednak fakty tak samo jak zatwierdzone patenty onkologiczne po wieloletnich badaniach Zespołu RDG.
    To musi boleć zawistnych ludzi.
  • Re: Imponująca sieć współpracy diagnostycznej RDG Autor: ~psychiatra [46.113.12.*]
    Od kiedy trwa ta współpraca? Jakiś odgrzewany kotlet? Która faza prób klinicznych? Nie chce mi się szukać ale ty z pewnością podasz wszystkim linki.
    Nie podasz, wiem.

PS. Nie podałem nigdy twoich wypocin do moderatora. Dlaczego jak pisze prawdę to to robisz?
  • Re: Imponująca sieć współpracy diagnostycznej RDG Autor: ~Antydzban [5.173.104.*]
    Naucz się obsługiwać linki, tam masz wszystko napisane, ale trzeba to jeszcze zrozumieć w dodatku po angielsku, a to niestety przerasta twój potencjał. Smutne ale prawdziwe.
  • Imponująca sieć współpracy diagnostycznej RDG Autor: ~psychiatra [5.173.220.*]
    Słabo pilnujesz wątku. Meldujesz się dopiero po 15 minutach po moim wpisie. Dawniej bardziej się starałeś i nicki często zmieniałeś. Informacje  mogłeś zacząć wklejać już "X" lat temu. Dopiero teraz je znalazłeś? Lubisz stare kotlety?

Tak jak napisałem wcześniej „Nie podasz”. Jak zwykle unikasz odpowiedzi na zadane pytania więc masz w tym jakiś cel. Czy to jakaś kolejna sensacyjna nowość czy też znana od kilku lat? W pytaniu masz odpowiedź. Nie chcesz tego wyjaśnić innym użytkownikom forum? Mnie nie musisz. Wiesz jaka jest różnica między znaczeniem wyrazów „buy” i „bye”?
    Ta współpraca nie jest czymś sensacyjnym ponieważ trwa od lat. To miała być kolejna sensacyjna wiadomość podobna do tej poniżej?
    https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=14223269&strona=1
  • Re: Imponująca sieć współpracy diagnostycznej RDG Autor: ~Antydzban [94.254.176.*]
    Widać jednak że ci zależy na papierze skoro tak pilnujesz i znów opluwasz i podważasz sukcesy RDG. Zabolały próby kliniczne z międzynarodowymi partnerami, oj zabolały i to mocno. Dobrze wiesz jaki mają potencjał komercjalizacyjny te badania, dlatego tak cię to boli, co tam jeszcze masz w planie opluć i kogo, idą święta a ty nawet w tym czasie nie masz umiaru, szacunku i kultury osobistej. I pewnie myślisz że CEO RDG przejmie się twoimi wypocinami? Mnie już tylko bawisz i wzbudzasz litość.
  • Imponujące warowanie na forum wielonikowca Autor: ~psychiatra [46.113.8.*]
    Odpisałeś po 9 minutach. Pilnuj, pilnuj całą dobę. Warto sprawdzić czy jakieś informacje z podanego linku były już "promowanych" na forum jak kurs wystartował na 12 zł. Ale to zostawię tobie wielonikowcu.
  • Re: Imponujące warowanie na forum wielonikowca Autor: ~Kris [46.174.3.*]
    Dlaczego nie meldujesz jak obrót jest w granicach 15.000-20.000-szt/akcji? Dlaczego nie meldujesz ze w każdej chwili mogą przejść na rynek główny (jeżeli tylko tego zapragną)? ps.tylko warujesz tutaj jak pies u suki w cieczce!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [217.97.92.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Imponujące warowanie na forum wielonikowca Autor: ~PsychiatraKliniczny [5.173.96.*]
    To chyba oczywiste to są niewygodne fakty dla dyżurnego trolla, który tak pięknie kłamał w grudniu 2022 na temat osiągnięć CEO RDG, no i teraz musi wylać swoją frustrację i nagonić na spadki bo kurs niestety urósł o ponad 100% od grudnia 2022 a CEO RDG regularnie odnotowuje sukcesy, uznane w środowisku światowej onkologii, to bardzo boli zawistnego trolla który przecież nie będzie się dalej ośmieszał swoją ignorancją, więc już tylko może pluć na forum swoją zawiścią co budzi litość i współczucie, on wie że patenty mogą być lada chwila skomercjalizowane a wtedy kurs może przenieść się na inne poziomy i jego kompromitacja sięgnie zenitu.
[x]
READGENE -3,16% 4,90 2026-05-27 16:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.