ponieważ cisza tu straszna na forum to mam pytanie.
Czy któryś z Was był już kiedyś na WZA spółki IDH ?
Nie chodzi mi o podanie jakichkolwiek informacji, które tam ewentualnie uzyskaliście. Natomiast jak oceniacie WZA:
1. Czy podawane są istotne informacje na temat spółki, planów na przyszłość, które nie są podawane jako ESPI ? 2. Czy odpowiadają rzeczowo na pytania zadawane przez "drobnych" akcjonariuszy ? 3. Czy (subiektywnie) mieliście tak, że po WZA na którym byliście uzyskaliście jakieś ważne informacje, albo mieliście jakieś istotne przemyślenia, które spowodowały, że (do-)kupiliście akcje lub przeciwnie - sprzedaliście je ?
pozdrawiam
P.S. Jeśli ktoś chce być niemiły, to może jednak się powstrzyma od głosu :-)
Dnia 2024-03-27 o godz. 13:47 ~Bozia napisał(a): > Ja bym chciał więc się powstrzymam :)
W nawiązaniu do mojej odpowiedzi w poście poniżej:
To w tym przypadku właśnie widać, że niektórzy nie są chętni do czytania pytań na tym forum a tym bardziej nie są chętni do jakiejś rzeczowej (i na poziomie) dyskusji. Jeśli w ogóle coś wiedzą. Między innymi dlatego te fora dyskusyjne na tym portalu wyglądają jak wyglądają.
od czterech lat jestem na kazdym WZA. Od 4 lat na WZA IDH Nikogo z mnijeszościowych (oprócz mnie) nigdy nikogo nie było! Tak jest na kazdej spolce, którą kupuje "na longa". Jezdzę na wszystkie WZA i 99% i widzę jak zal wydac Wam na paliwo i czas poswiecic aby byc choc raz w roku na WZA. A potem takie absurdalne pytania zadaje jeden z drugim! Dlaczego teraz pytasz o WZA gdy mogles byc po prostu obecny?