obserwujesz sobie tylko liczby, ja w tego kasztana grałem... tylko chwilami jest dobrze, wiele w nim straconych szans, jako gracz nie rusze nic więcej od nich bez dobrych recenzji, nie popisali się, nie inwestował bym pieniędzy w studio, które na razie udowodniło, że nie potrafi w tworzenie gier, gdyby tutaj chodziło tylko o słabą sprzedaż ....
To co robisz na tym forum trollu. Na CD Projekt twój pseudonim artystyczny to ~Dejw
https://m.bankier.pl/forum/post/65609575
Nikogo tu nie interesują twoje wypociny, jak i twojego ziomka Fantastycznego Szczurka. Troliki, czas tyka a Serum idzie do góry i nic nie poradzicie. zawsze możecie oddać mi akcje, jeżeli takowe posiadacie:).
Dnia 2024-03-27 o godz. 09:56 ~Kostuch napisał(a): > No i nic Jareczku. Masz jakieś akcje? Napisz ile ich masz , jeśli jakowe posiadasz, chciałbym wiedzieć ile mogę ich ci odebrać:)
Juz przestałeś kłamac o zatrudnieniu w spólce, co? Pacz 2 osoby grają, w Serum będzie taks amo
Dnia 2024-03-27 o godz. 11:28 ~Kostuch napisał(a): > Co ty tam bredzisz szczurku, o jakim zatrudnieniu w spółce piszesz?
https://www.mobygames.com/game/217313/the-inquisitor/credits/windows/?autoplatform=true
Patrzyleś tu? Gościa co go tak intensywnie posądzasz, nigdzie nie ma. Z pisarzy są tylko dwa ptaszki, oba zresztą pogonione ze studia i jakaś alternatywka (w ogóle co z nią, ktoś wie? oby nic złego)
Szczurku weź ty się do normalnej roboty. Chociaż znając życie, tacy jak ty nadają się tylko do pisania książek... .Tylko że dla was Świat nie idzie w odpowiednią stronę. Ubisoft już jasno komunikuje że dla gryzipiórków i typ podobnym nie będzie miejsca (i dobrze, zostaną tylko najlepsi..., czyli na pewno nie ty). ChatGPT i "narzędzia" jemu podobne wyzerują WAS, ha ha. Proponuje ci się przekwalifikować np. hydraulik. To jest zawód przyszłości, takich ludzi brakuje na rynku pracy. Wiem że wizja ciężkiej pracy po 10-12 h na dobę cię przeraża. W dodatku nic nie potrafisz, no oprócz gryzmolenia czy stukanie na klawiaturze. Pan Kostuch dobrze ci radzi:)
Dnia 2024-03-27 o godz. 11:41 ~Kostuch napisał(a): > Szczurku weź ty się do normalnej roboty. Chociaż znając życie, tacy jak ty nadają się tylko do pisania książek... .Tylko że dla was Świat nie idzie w odpowiednią stronę. Ubisoft już jasno komunikuje że dla gryzipiórków i typ podobnym nie będzie miejsca (i dobrze, zostaną tylko najlepsi..., czyli na pewno nie ty). ChatGPT i "narzędzia" jemu podobne wyzerują WAS, ha ha. Proponuje ci się przekwalifikować np. hydraulik. To jest zawód przyszłości, takich ludzi brakuje na rynku pracy. Wiem że wizja ciężkiej pracy po 10-12 h na dobę cię przeraża. W dodatku nic nie potrafisz, no oprócz gryzmolenia czy stukanie na klawiaturze. Pan Kostuch dobrze ci radzi:)
Ale co ty bredzisz?
Zarzucałeś ze osoba a pracowała w tej firemce. Nie ma po niej śladu nigdzie. Może przeproś i znikaj wisieć:)
Hydraulik...:). Mówię ci daj sobie szanse na zmianę w życiu. Możesz jeszcze czuć się potrzebny społeczeństwu. Nikt cię nie wyklucza, ty sam swoją postawą się wykluczasz. w ostateczności idź do wojska. Tam teraz każdego przyjmują. jak ja byłem w woju na oddziale był nawet tzw "pisarz" może się załapiesz na jakieś biurko:). W ostateczności archiwista. W archiwum jest mnóstwo papieru... . Tylko pamiętaj jak będzie wojna z ruskimi i nam za dobrze nie pójdzie, to z doświadczeń historycznych ruscy zawsze wywożą całe archiwa wraz z personelem... .
Dnia 2024-03-27 o godz. 11:51 ~Kostuch napisał(a): > Hydraulik...:). Mówię ci daj sobie szanse na zmianę w życiu. Możesz jeszcze czuć się potrzebny społeczeństwu. Nikt cię nie wyklucza, ty sam swoją postawą się wykluczasz. w ostateczności idź do wojska. Tam teraz każdego przyjmują. jak ja byłem w woju na oddziale był nawet tzw "pisarz" może się załapiesz na jakieś biurko:). W ostateczności archiwista. W archiwum jest mnóstwo papieru... . Tylko pamiętaj jak będzie wojna z ruskimi i nam za dobrze nie pójdzie, to z doświadczeń historycznych ruscy zawsze wywożą całe archiwa wraz z personelem... .
Nie do wiary, że chociaż nie jesteś Ubciem, chociaż nic o tej firmie nie wiesz, to jednak tak się interesujesz losem jakiejś alternatywki. Skąd ten pomysł że mogło jej się stać coś złego? Hmm, jak tam Ubercik, masz przeczucia?