A mi coś tu „ nieładnie pachnie „ moim zdaniem coś jest na rzeczy z badaniami klinicznymi … być może nie są pozytywne dla Genomtec ID i zaczną się nowe marzenia pod projekt onkologiczny …oczywiście to są tylko moje domysły …
Żeby coś było sprawdzone muszę być najpierw przeprowadzone i poparte tym badania kliniczne . A masz bądź czy znasz wynik badań medycznych ? Jeżeli nie to nie pisz głupot … samo dofinansowanie nie świadczy o tym , że „ dany „ projekt zakończy się sukcesem
Dnia 2024-03-27 o godz. 00:26 ~KrisGPW napisał(a): > Żeby coś było sprawdzone muszę być najpierw przeprowadzone i poparte tym badania kliniczne . A masz bądź czy znasz wynik badań medycznych ? Jeżeli nie to nie pisz głupot … samo dofinansowanie nie świadczy o tym , że „ dany „ projekt zakończy się sukcesem
To jest oczywiste to co napisałeś ale jak widać niektórym nie wytłumaczysz.
Teraz weź i porównaj komunikację Genomtec i SDS czy Bioceltix. Genomtec to bardzo tajemnicza firma ale może tak ma być. SDS wczoraj super webinar, kamienie milowe, realizacja badań klinicznych, wejście na główny parkiet etc, a na Genomtec cisza lub bzdury
Grant chyba otrzymali po poprzedniej emisji. W związku z tym wolałbyś aby nie robili emisji i odmówili podpisania umowy grantowej niż aby zainwestowali darmowe 20+ mln w projekt. Przecież kupujący w M&A dostaje darmowe kilkadziesiąt milionów. już nawet nie wspomnę jak się one przełożą na realny wzrost wartości projektu.
chyba nie sądzisz, że to zarząd sprzedaje? Sprzedaje i kupuje ulica - w większości spekulanci bez żadnej wiedzy rynkowej, którzy liczyli na duży i szybki zarobek. Ja się sugeruję decyzjami tych którzy mają wiedzę rynkową - funduszy a nie inwestorów indywidualnych - bo fundusze zacierają ręce - zobacz na ten zagraniczny fundusz - ma kilka procent które odkupił od indywidualnych po niskiej cenie.