wielu z Was co widać po wątkach GreenX na Bankierze hi hi. A pisałem, mówiłem, że przed wyrokiem jeszcze raz zanurkuje, aby wyrzucić leszczy, górników, dzieci hossy, zwykłych leszczy. Ta spółka jest tylko dla zawodowców.
Pozdrawiam i przypominam 2-2,3 zł macie szanse na sprzedaż
KTOŚ WIE JAKI BEDZIE WYROK I WYSOKOŚC ODSZKODOWANIA DLATEGO TRWA DYSTRYBUCJA I WYWALANIE ! KTOŚ RATUJE KAPITAŁ I POZBYWA SIE BEZWARTOŚCIOWEJ MAKULATURY NAIWNIACY ZOSTANA Z BEZWARTOŚCIOWYMI AKCJAMI
A teraz odpal sobie interwał tygodniowy i zobacz, ptysiu, dlaczego tak ważne było wczoraj i dziś utrzymanie pozycji. Wybicie dołem to byłby test 2 powrót i test 1,7. WIDZISZ CZY NIE WIDZISZ? Jeżeli powtórzy się sytuacja z czerwca, to przed nami... TYLKO na tej spółce AT jest tak samo ważna, jak wiek livera. Jednak na niektórych działa...
A jeszcze nie tak dawno pisałeś, że AT jest dla cieniasów. Teraz sam z niej korzystasz chłopcze hi hi hi. Ucz się, ucz to może w końcu kiedyś zarabiać.
Dnia 2024-03-26 o godz. 18:43 livermoregpw napisał(a): > wielu z Was co widać po wątkach GreenX na Bankierze hi hi. A pisałem, mówiłem, że przed wyrokiem jeszcze raz zanurkuje, aby wyrzucić leszczy, górników, dzieci hossy, zwykłych leszczy. Ta spółka jest tylko dla zawodowców. > > Pozdrawiam i przypominam 2-2,3 zł macie szanse na sprzedaż