• Wyjaśnijcie mi jedno Autor: ~zaskoczony [151.177.184.*]
    Dlaczego ta spółka poszła tak wysoko podczas pandemi? Przecież nie było na to podstaw.
    Podstawy moim zdaniem do wzrostów dopiero nadchodzą i nie wiem czemu dziwicie sie że zaczeły na tej spółce być obroty?
    Ta spółka jest warta znacznie więcej, ale już nie zamierzam o tym pisać. Przekonamy się za jakiś czas.

• Re: Wyjaśnijcie mi jedno Autor: ~Posiadacz [217.213.152.*]
    Też tego nie rozumiem szczególnie że jest nabór wniosków na fundusze z KPO. Obroty na tej spółce się zaczęły widać ktoś inwestuje w przyszłość. Ktoś tam na ukrytym siedzi po 37 groszy bo nie rozumie że za jakiś czas nie będzie lepszej inwestycji niż ta. Ludzie lubią biec tam gdzie urosło tysiące procent, a nie zastanawiają się gdzie i co kupić jak jest tanio.
    Dlatego odważni i cierpliwi zyskują.
    Ta spółka jest z sektora, który mnie interesuje i mówcie co chcecie, jak spadnie dokupię jak wzrośnie te 100-200% to mnie nie interesuje sprzedaż. Przy kapitalizacji 8 milionów i w FF o kapitalizacji 1,8 miliona. Potencjał jest ogromny dla większego przyszłego kapitału. Ta spółka moim zdaniem jest w stanie być beneficjentem fajnych tematów wartych dużo więcej. Przyszłość zweryfikuje tak jak piszesz zaskoczony. A tu inwestuje się w przyszłość a nie sprzedaż za miesiąc czy dwa. Powodzenia w podejmowaniu własnych wyborów.
  • Re: Wyjaśnijcie mi jedno Autor: ~Investor [151.177.184.*]
    No i jest tak jak powyżej napisane...zaczeło się
    Ja czekam na ciekawe infa. Prezes zapowiedział ze zapytań jest mnóstwo. dokąd kurs dojdzie?
    Spólkę wykupowali duzi inwestorzy zatem arkusz zacznie się zapełniać dopiero w okolicach 1 złotówki.
  • Re: Wyjaśnijcie mi jedno Autor: ~rudolf [217.213.150.*]
    No i zaczął się zapełniać w okolicy złotówki. Psychologiczna bariera nie pękła, ale już niebawem musi się tak stać !!!

KPO z opóźnieniem ale wchodzi dopiero teraz i dodatkowo plan Brzoski może namieszać.

Grubasy trzymają. Gdyby zrobili obroty i skok bez uzasadnienia o 100-150% to mozna by było spekulować że wyszli albo planują lecz teraz cicho siedzą
  • Re: Wyjaśnijcie mi jedno Autor: ~Difihuho [89.67.108.*]
    Jacy grubi? Tu juz dawno co mieli wywalili na ostatniej podbitce.Zostali tylko ci co nie zdążyli wyjść i liczą na następną podbitke.Jakos te duże pakiety zniknęły z arkusza
  • Re: Wyjaśnijcie mi jedno Autor: ~Posiadacz [95.203.45.*]
    No wczoraj przez chwilę byli widziałem 600 i 400 tysiecy
[x]
FOTOVOLT -6,81% 0,60 2025-09-08 16:14:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.