• W czym problem?? Autor: ~Spostrzegawczy [62.87.243.*]
    Nie wiem, np. w ostatnią środę 20. 03., czwartek 21.03., piątek 22.03. te akcje były normalnie notowanie. Widłowy podnosił widełki górne, kurs się piął do góry. A wczoraj, czy dziś widełki górne ciągle są bardzo nisko, tylko na 1,98 zł i nie ma notowań od ostatniego piątku 23.Marca. Na czym polega problem, by podnieść te widełki na np. 2,70 zł i uwolnić kurs???????? Czy to jest aż tak trudne??? Czy to są jakieś tu kombinacje z naruszeniem interesu akcjonariuszy???? Proszę jak ktoś coś wie, rozumie o co chodzi, to proszę dać tu znać w postaci wpisu pod spodem mojej kwestii. Przecież Many dev studio to nie jest spółka Patrowicza, by były tu jakieś numery odstawianie jak na przykład na IFC, czy IFSA? Dziękuję za wszelkie sugestie, o co tutaj chodzi? Mam nadzieję że to tylko same problemy techniczne, bo brakuje tu chętnych do sprzedania akcji w obecnych poziomach i dlatego nie ma możliwości dokonywania tu transakcji od ostatniego poniedziałku 25. Marca 2024r. Jestem Dobrej myśli, choć trochę to mnie martwi, bo nie lubię mrozić pieniędzy. Pozdrawiam
  • Re: W czym problem?? Autor: ~Dan [37.248.169.*]
    Kurs musi się zrównoważyć na to, nie ma innej opcji puszczenia tego, ktoś ewidentnie blokuje kurs, poczytaj troszkę o maksymalnym tko i jak automat blokuje owo tko. Ta zabawa może trwać miesiącami.
  • Re: W czym problem?? Autor: ~Spostrzegawczy [62.87.243.*]
    Ale po ktoś, czy może jakaś spółdzielnia miałaby robić nam na złość?? Po co tygodniami, lub miesiąc ami miałby ktoś to blokować za pomocą TKO?? Co by tym uzyskał?? Tylko samą, chorą satysfakcję, że zrobi komuś na złość, że komuś zamrozi na miesiąc kasę?? Przecież to zabawa jak w przedszkolu, a tu są raczej tylko dorośli ludzie. Jeśli już miałyby być tu odstawianie szopki, cyrki z tym TKO, to dlaczego nie wkroczy tu KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO? Proszę o odpowiedź. DZIĘKUJĘ!!! :-)
    Oni mają w poważaniu, jest ustalone i basta, mi to bardziej śmierdzi trzymanie kursu pod wezwanie, by pociąg zbyt bardzo nie odjechał, a co będzie, już jutro się dowiemy po południu z info.
    Spółdzielnia by grała a nie blokowała tko, a tu ewidentnie widać, że nie chcą by się otworzyło?
  • Re: W czym problem?? Autor: ~Luisao [37.47.114.*]
    No właśnie widać, że nie chcą aby to sie otworzyło. I kuźwa czemu? Jak uważasz? Jest obawa, że kurs obwcnie mocno by poszybował w góre ? A może jest obawa, że poleci w dół?
    Tego na dzisiaj nikt nie wie, żadnych przesłanek nie ma w którą to podąży stronę, ale te nagłe info o scalenie papiera sugeruje, że robią to pod konkretny plan w porozumieniu z kimś, kto wyłoży kasę na kary i działalność. Robi się bardzo dziwnie, a GPW I KNF milczą.......
  • Re: W czym problem?? Autor: ~ppp [31.0.122.*]
    Scalenia robi się też po to by nie wejść na alerty w przypadku obsuwu kursu. Jeśli nie mają w tej chwil chętnych na przejęcie to tego się właśnie spodziewali - obsuwu, ponadto jakieś cyganiątko co tu od dawna siedzi dołowało z pasją psychopaty kurs od 3 lat i mając dużo wyszarpało od ludzi jeszcze więcej, straciłem przez to większość skromnych ale wypracowanych ciężką pracą oszczędności, zostało mi jeszcze odrobinę akcji, powinienem nawoływać na bezmyślny wzrost, ale mam godność, a nie garść dudków z szamba wyłowione jęzorem. Już przedwczoraj pisałem że wydaje mi się że tu może być grubo albo zamkną to na amen, raczej nie obstawiam nic po środku.
  • Re: W czym problem?? Autor: ~Spostrzegawczy [62.87.243.*]
    Dziękuję Pięknie za merytoryczną, rzeczową i na poziomie odpowiedź. Zobaczymy jak sprawa się rozegra jutro w środę 27. Marca 2024r. Bądźmy optymistami. Spółka nie ogłosiła upadłości więc nic straconego. Jutro musi się sytuacja wyklarować. Nic nie trwa wiecznie. Takie TKO również. Wygl na to że celowo trzymają kurs za pomocą TKO, by nie odleciał im w kosmos. Też chcą zarobić na zwyżce notowań. Nie mają interesu, by za pomocą TKO trzymać kurs tygodniami, bo niby w jakim celu? Jeszcze raz dziękuję!! Pozdrawiam Spostrzegawczy
    Ja wiedziałem że coś się tu będzie dziać już po wycofaniu emisji w zeszłym roku, to była kwestia czasu i spokojnie sobie dobierałem, jestem wyjątkowo spokojny o dalsze losy spółki, a widać po wyciu ,że masę ludzi popłynęło na kwicie że stratą....
  • Re: W czym problem?? Autor: ~Luisa [83.10.4.*]
    Dan, a jakie Twoim zdaniem są realne możliwosci tej spolki? 5? 15? Nie znam jej historii nie ukrywam.
    Myślę że pójdą w sztuczna inteligencję, co do kursu nie mam wyobrażenia, ciekawi mnie bardzo jak będzie wyglądało scalenie I po jakiej cenie.? Bardzo śpieszyli się z tym zbieraniem i o dziwo nagle STOP? Kto i w co tutaj gra nie mam pojęcia? I nagle nie ma akcji w arkuszu ? Dziwne to wszystko.
[x]
MANYDEV -2,22% 0,62 2025-10-01 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.