A nawet gdyby spadło to Co wtedy zrobisz? Bardzo proszę napisz to
Uprzedzę odpowiedź kupisz? Ile 500 750 akcji bo jak 100tys to przebijesz 4zl. Zobaczcie jak na małych obrotach schodzą szybkie małe zlecenia sami sobie
Już pisałem....samymi listami intencyjnymi nic nie się nie wskóra...tu muszą być konkrety...a ich brak...to nie spółka to...hmmm..pozdrawiam i wiszę dalej...na wyższych poziomach
Marcin, cierpliwości, serio, można powiedzieć , że jest za pięć dwunasta. Tu naprawdę są widoki na wysoki kurs. Tylko czasem nam cierpliwości brak, bo jak już się wydaje, że odpali, to znowu kilka sesji w tył. Ale zadręczam , że jak odpali, to każdy kontrakt ze szpitalem to będzie złotówkę w górę.A szpitali trochę jest, i są też zagraniczne.
Ja też, ale to był całkiem inny wzrost, niepoparty w zasadzie niczym. Ludzie się rzucili o dwa lata za wcześnie na akcje i szybko stracili zainteresowanie.A pomyśl, jak ktoś przetrzymał te akcję za 0.8 to ile zarobił? Tyle samo, kto dziś kupi za 3 i trochę poczeka, ale naprawdę trochę...
Ludzie zrozumieli, że Hiperbary, skaner ran itp już są, a były w Projektach. A aktualnie są, działają i zdobywają nagrody, na poważnych targach. Zajrzyj na fejsa Yoshi, LinkedIn, to Cię uspokoi .
I do niczego nie namawiam, każdy ma swój własny rozum i strategię inwestycyjną. Długoterminowo tutaj będzie ta życiowa szansa na rekordowy zysk. Pomyslcie, 3 zł za akcję firmy medycznej, dla której profesor Zembala prowadź wykłady i uczy szyć rany na ich produktach. 3 zł, to ile będzie za miesiąc, pół roku, rok ? Ja co miesiąc dokupuję, pół roku temu się bałem, teraz jestem spokojny.Cierpliwosci nam wszystkim akcjonariuszom życzę, tylko tyle.
Sorry nie gniewaj się na to napisze co Wy macie w głowach co do listów intencyjnych bez pokrycia Wy naprawdę nie rozumiecie sytuacji aż się boję zapytać o zawód inteligencję wykształcenie itd bez urazy nie chodzi o Ciebie a co do pierwszego pytania to max 5,80 i w dół i tak kilka razy teraz już tak nie zrobią bo im inni pozbierają akcje nie kojarzę Ciebie z forum więc podpowiem jak masz jakieś wolne środki wykorzystaj sytuację i na Maxa kup i zapomnij kilkanaście zł będzie gwarantowane przy spelnieniu pewnych warunków zdarzeń cena akcji może zaznaczam może podejść pod 100 tak jak tu koledzy porownywali do synektika wiem wiem każdy tak może napisać ale spróbuj wywołać jakiegoś starego akcjonariusza Y i żądać mu pytanie ile w przyszłości może kosztować akcja na koniec dodam że akcji w obrocie jest bardzo mało pozdr
Andy, nie obrażaj, nowi akcjonariusze mają obawy i tyle. Wytłumacz na spokojnie, pokieruj na LinkedIn itp. Nie każdy kupuje bo coś wie o spółce, czasem kupi bo rośnie i potem ma wątpliwości. Im więcej ludzi z pojęciem co kupili, tym lepiej dla kursu. Będzie stabilniejszy, mniej osób odda akcje bo im się coś wydaje, czy ktoś zasiał niepewność.Noeym jeszcze raz życzę powodzenia i cierpliwości. Oraz budowania solidnego pakietu akcji.
Nie spodziewałam się tego obrotu sprawy jestem zaskoczony jak już idzie w tym kierunku to obstawiam max ok. 2,75 nawet jak trochę pomieli to powrotem szybko wróci
Dlaczego miało być inaczej? Dla wielu inwestorów za mało jest konkretów tzn. umów, z listów intencyjnych nie ma realnych zysków. Niecierpliwi realizują już zyski.
Ja dalej cierpliwie czekam na pierwsze umowy lub inne dobre ESPI.