• raport I kwartał Autor: ~ke [83.10.58.*]
    Ja tylko przypominam, że zgodnie z przyjętą przez nich zasadą księgowania środki pozyskane przez nich od wydawcy na inkwizytora zostaną przeksięgowane w kwartale w którym była premiera, zatem spółka może wykazać znaczny zysk w raporcie, który będzie już w maju, bo umowa była na ok 1.5 mln euro, nie licze marketingu :)
  • Re: raport I kwartał Autor: ~Jarko [37.47.216.*]
    I to jest wasza pociecha geniusze inwestycji? Haha liczycie że złowi się ktoś kto nie wie jak to działa, spojrxy na raport i kupi pkc?
  • Re: raport I kwartał Autor: ~ke [83.10.58.*]
    nie, to znaczy, że te straty za poprzednie lata, tak naprawde nie były stratami gosciu, skoro spółka otrzymywała wtedy kase... teraz dopiero zostaną te kwoty ujęte jako zysk
  • Re: raport I kwartał Autor: ~FantastycznyPanMysza [83.6.23.*]
    Lol. Ale spółka jest na zero z samej definicji tego co robi - gry za hajs wydawcy albo akcje. Natomiast spółka nie przynosi zyski z działalności tj że sprzedaży gier.
    Haha. Geniuszu księgowości. Wydatki inkwizytora nie były kosztami do tej pory, to jest aktywowane w aktywach w bilansie i dopiero po premierze rozpoznają koszt przez maks 5lat proporcjonalnke, lub jesli nie zwrot nie jest mozliwy dokonuje sie odpisu aktualizujacego te wartosci. Wiec straty ktore spolka miała nawet nie dotyczyly stricte tej produkcji....... jeny kto tu inwestuje. Jesteś lepszy niż dragon i kostuch a mysłałem że ich ciężko pobić
  • Re: raport I kwartał Autor: ~Ke [83.10.58.*]
    Może sprawdź sobie jak to było z hotel renovatorem
    Ale co ja mam sprawdzac? Masz racje ze przychod ksiegowo pokaza, piszesz kompletne glupoty co do kosztow..
  • Re: raport I kwartał Autor: ~Ke [83.10.58.*]
    Pisałem o stracie a nie kosztach
  • Re: raport I kwartał Autor: ~haha [37.190.216.*]
    tak, tak, pocieszaj się dalej :D
    zysk z gry w którą gra kilka osób? :D
  • Re: raport I kwartał Autor: ~FantastycznyPanMysza [83.24.234.*]
    Jakies2? Może 3...prak 9. Dziennie 30 kopii może, xd. Tysiąc maks miesięcznie. Po 10 latach spłaca wydawców moooze
[x]
THEDUST -10,12% 0,87 2025-11-14 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.