• Czas na NC Autor: ~adam34t [83.25.227.*]
    VISION, WDMSA, BLUETAX dziś obroty po przeszło 1 mil zł, a to jak na NC bardzo dużo zważywszy, że handelek tam jak na targu z warzywami. WIG20 poszedł w górę, małe i srednie idą, czas na spółki z NC, ale tu będą jazdy niesamowite. Czas sie zainteresować, bo tu bedzie krótko, ale ostro.
  • Re: Czas na NC Autor: ~adam34t [83.25.203.*]
    No jak narazie to bylko Bluetax odstaje, ale ta spółka mnie już, a może na pewien czas nie interesuje, kupie ponownie za zysk na innych z NC. BTG jest trzymany za pysk i nic z niej nie bedzie w najbliższym czasie, ale ponawiam - czas na spółki z NC!!!!!!!!
  • Re: Czas na NC Autor: ~adam34t [83.25.235.*]
    Ponawiam, zacznijcie się interesować spółkami z NC. Od kilku dni wzrastają sysrematycznie obroty i kursy acji. Narazie tylko wybiórczo, ale już widać, że kapitał zaczyna przechodzić na małe spółki. Dzisiejsze przykłady:
    Visin prawie 6 mol obrotu (wolumen 18 mil szt), Veno 2,5 mil zł wolumen 16 mil szt, Bluetax 1,7 mil zł obrotu i wolumen 8,6 mil szt. Oczywiście wszystkie te spółki od kilku sesji systematycznie rośnią pod każdym względem. Takie obroty jeszcze kilka sesji wstecz było wręcz niewyobrażalne. Nadchodzi korekta na WIG20 I na szerokim WIG, zyski zostaja inwestowane na NC. Narazie robione jest to z głową, powoli łyżeczką, ale niebawem będzie to chochla.
  • Re: Czas na NC Autor: ~sledzik007 [213.158.197.*]
    Trochę racji masz , ale czy to się zdarzy na btg.Patrząc na ostatnie wywalenie i reakcje to raczej tak,ale mógł być to przypadek.Pytanie do ciebie:na jakiej podstawie znajdujesz te spólki jak np vision w odpowiednim czasie?Patrzysz na same obroty?
  • Re: Czas na NC Autor: ~j0 [213.158.196.*]
    tylko holidey
  • Re: Czas na NC Autor: ~coleman [83.26.160.*]
    Patrząc na AT Blu Taxa wydaje się że to już na niego czas ale zamieszanie wokół spółki odstrasza potencjalnych akcjonariuszy .
    Moim skromnym zdaniem inwestorom nie grożą już w zasadzie żadne poważne straty .
    Widać że spółka jest mocno trzymana .
    Nie namawiam to są tylko moje przemyślenia .
  • Re: Czas na NC Autor: ~adam34t [83.25.212.*]
    Już w BLG nie wierze nic z tego nie będzie
  • Re: Czas na NC Autor: ~coleman [83.26.161.*]
    To fakt że nie wszystkim zależy na wzrostach tym bardziej jak widać nie którym puszczają nerwy i to jest znakomita okazja do tanich zakupów .
    Jeśli coś wiecie o AT to radzę spojrzeć .
  • Re: Czas na NC Autor: ~fdsh [89.76.122.*]
    rynek NC znowu niedługo wystrzeli, czekamy i dobieramy jak ludki tanio oddają
  • Re: Czas na NC Autor: ~coleman [83.26.157.*]
    Adam ma rację o BTG szkoda gadać .
    Dziś wyszedłem z Auxilium ale na BTG nie dam już nic ,koniec, niech se leci na 5gr
  • Rce: Czas na NC Autor: ~coleman [83.26.166.*]
    Spojrzałem na AT i widzę że czarne świece nas zabiją :>)
    Rynek NC dużo daje ale więcej zabiera ,biada tym co dają się podpuszczać .
    Starajcie się zarabiać na głupocie ,niż w niej uczestniczyć .
[x]
BELEAF 0,00% 3,00 2026-04-13 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.