• MOZE TERAZ OZE ODOPOWIE Autor: ~oze [83.238.203.*]
    3MLD, SKUP DO 40ZL, HAHA 500MLN NA INWESTYCJE. 100MLN EURO SPARTLINK CO MAMY? SLUCHAM
  • Re: MOZE TERAZ OZE ODOPOWIE Autor: ~oze [83.25.118.*]
    Dnia 2024-03-26 o godz. 11:00 ~oze napisał(a):
    > 3MLD, SKUP DO 40ZL, HAHA 500MLN NA INWESTYCJE. 100MLN EURO SPARTLINK CO MAMY? SLUCHAM

3 MILIARDY BYLY TO PROGNOZY, PROGNOZY TO NIE FAKTY I MOGĄ NASTAPIC ZAWSZE JAKIES NIEOCZEKIWANE WYDARZENIA NP.TAKIE JAK WOJNA NA UKRAINIE.SKUP DO 40 ZL ZOSTAL USTALONY TAK SAMO JAK SKUP NA 1 ZL KTORY BYL USTALONY KILKA LAT TEMU A POZNIEJ KURS POSZYBOWAL NA 29 ZŁ.WIEC TERAZ CENA SKUPU JEST SUPER.SMARTLINKI JUZ WYSTARTOWALY PIERWSZY ZA 70 MLN JUZ JEST ZAMYKANY I ZA CHWILE MAJA BYC OTWIERANE 2 NASTEPNE WIEKSZE.POCZYTAJ SOBIE ADASIU, WIEC TE 100 MLN EURO JEST REALNE I BYC MOZE BEDZIE JESZCZE WIECEJ
  • Re: MOZE TERAZ OZE ODOPOWIE Autor: ~Ja [46.204.98.*]
    Zaczyna cię coraz mocniej uwierać, adasiu, pośmiewisko. Uciekasz od odpowiedzi we wszystkich kwestiach, których pisałeś a okazały się kłamliwe. Najlepszy przykład - rynek główny. Wiemy, że nasz teraz ciężki czas, płaczu i zgryzoty. Współczujemy.
  • Re: MOZE TERAZ OZE ODOPOWIE Autor: ~Fibak [192.38.131.*]
    Haha poczytaj sobie poczytaj sobie no czytam oze ośle i rynek dalej śmiecia spekulanta nie tyka .. a ja sobie czytam i czytam .. i było 28 a jest 8 zł obroty marne a ja dalej czytam i czytam ośkę i coo mam z tego czytania ośle ??!
  • Re: MOZE TERAZ OZE ODOPOWIE Autor: ~Fibak [192.38.131.*]
    Napisz coś o cokumbusie oze jak to pięknie było buahahaha poczytamy sobie bo tylko to tu zostało poczytać sobie buahahaha
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [62.182.215.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [129.222.39.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [62.182.215.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Fibak [192.38.128.*]
    Oze już widzi że jego chwyciki sprzed 5 lat nie działają już .ze myślenie inwestora się zmieniło są już inne czasy .. hehe ciszeski też to widzi .. myślą jak to rozegrać żeby oni zarobili haha .. tak kończą oszuści i spekulanci .. się pytam gdzie te fundy z ameryki haha gdzie te 100 zł .. pisz więcej oze pisz i poczytaj hahaha.. ale was tu rozjechali na tym głównym nie liczycie się jesteście zerem haha.. do WiFi się pchali haha.. A CO Z WASZO TERAPIO HAHAHA..
[x]
JRH -3,59% 4,84 2026-05-22 16:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.