• Do Qbq Autor: ~Pszczelasz [94.240.0.*]
    Czy wierzę, w to co piszę? -tak wierzę. Jestem tu od górki na 4.9zl i wtedy pisano posty " ubrani po 2.30 wystomp" . Możesz teraz przewinąć posty 2 lata wstecz. Zobacz mój wkład w to forum i przekaz w nim zawarty. Mnie uczono ,żeby jeść małą łyżeczką, bo chochlą można się udławić. Kupuj tanio i sprzedawaj drogo.
  • Re: Do Qbq Autor: ~Mirr [31.183.181.*]
    Ynwestorzy sprzedają, bo szynkę świąteczną trzeba za coś kupić.
  • Re: Do Qbq Autor: ~Qbq [89.151.30.*]
    Pszczelarz
    Ja Tobie nic nie zarzucam, żeby była jasność.
    Uważam, że spółka jest perspektywiczna.
    Wskaźniki po wynikach się poprawiły ;)
    Ale ... od stycznia 2022 wzrosło o 400%, ostatnio wzrosło o 35% ... sporo
    Żeby rosło non stop musi byś albo spekuła, albo dużo dobrych informacji.
    Ty chcesz żeby rosło - zrozumiałe, bo masz akcje.
    Ja chce, żeby spadło, bo chce taniej kupić, bo uważam, że spadnie (może się mylę) ... ale patrze co sie dzieje i dalej uważam że powinno się schłodzić, żeby dalej poszło w górę.
    Owszem widoki dywidendy, dobrych kontraktów itd w dłuższym horyzoncie czasowym daja ATREM duży plus, ale teraz na dniach nie chce kupować, bo nie widzę przesłanek do tego że bedzie dlaej rosnąć.
    A że będę obserował i pisał co uważam to inna sprawa ...
  • Re: Do Qbq Autor: ~MARCO [85.31.253.*]
    ja również jestem od 2 lat kupowałem w przedziale 4,20-4,40 pózniej dokupowałem w okolicach 6 zł , 7 zł teraz dokupowałem 9 zł i 10 zł i pewnie jak będzie po 11 , 12 to też będę kupował bo taką mam strategie.
    Dorobiłem sie sporej merytorycznej wiedzy na temat spółki przez te dwa lata i wiem ,że nadal będę zwiększał swoje udziały w spółce .
[x]
ATREM 0,21% 47,00 2025-09-16 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.