Na takie posty, spółkowi naganiacze nie mają argumentów. Widać kto odpowiada na niekorzystne posty odzwierciedlające bolesne fakty i wątpliwą działalność tej spółeczki
Dokładnie . To jest tak żałosne ... Piszą już desperaci takie głupoty żeby wcisnąć resztę tych nic nie wartych akcji ludziom, np że ktoś kupił 5 tys akcji po 4.9 , albo o premierze Czarnobyla konkretnego dnia 26.04 przecież to za parę dni .!! Jakie osły tam pracują żeby takie głupoty pisać . kłamać można z klasą . Może to ten spolkowy słup pisze który zasiada w polyslash??? Dramat . .
Tobie spolkowy szmaci any laleczku to nie wolna kupować akcji jaki pracownikowi spółki ... Zaraz zaraz. Może słup Dorota ci pozwoliła . Kupuj dalej oszuście ale nie wygrasz z nami . Nie nagoniss ludzi ... będziemy ich ostrzegać i chronić przed waszymi nierealnymi obiecankami szujo
Na forum lmg pojawiło się grupa pensjonariuszy. Których jak widać opieka w tym szpitalu niedopilnowala. Mnie bardziej zastanawia co to za jednostki chorobowe w icd-11. Przeważnie jest tak że jeden jest Napoleonem drugi zamiast kury widzi osła. Wasza grupa to zagadka. Może to trauma po zarwanych nocach przy herosach. A może pierwsza miłość do Doroty w podstawówce która wolała Grześka z 3b, ostatecznie pierwsze nieudane decyzję inwestycyjne pieniędzy z SKO. W każdym razie mimo tak niewinnych przyczyn efekt końcowy jest porażający. Nie ma dla was ratunku.
Jak cały czas widzisz szmaciane lalki, Dorotę i zagony szuj które cie osaczają to wiedz, że coś się zbliża. Jak mawiał ksiądz Natanek. Brustku, synu Daniela i pogromco w jednej osobie nie ma już dla ciebie ratunku
Pierwsze to trzymaj się jednego nicka. Już samo to daje wiele do myślenia.
Dwa to co piszesz tu i pod innymi nickami to jest twój świat. Niestety zupełnie nieprawdziwy. Jak wszędzie widzisz ludzi ze spółki to już twój problem. I na to akurat leki są. Chociaż nie wiem czy w twoim wypadku będą skuteczne.
Jestem w stanie zrozumieć że dyndanie na haku przez wiele miesięcy działa na psyche ale ja nie muszę tego czytac