• Datawalk jak Bumech? Autor: maniek_74 [5.173.210.*]
    - odbicie zdechłego kota.
    bez konkretnego komunikatu ze spółki, bez konkretnych kwot, od tak odbicie. bumech już wraca, DAT również wróci. Kto miał uśrednić to już uśrednił. Duży podbił, zrealizował zysk lub kończy realizować.
  • Re: Datawalk jak Bumech? Autor: ~stockpicker [5.173.206.*]
    Jeden forumowicz porównywał DataWalk do Bogdanki a teraz do Bumechu. Pozostało jeszcze JSW i Fasing.
    Warto czytać komunikaty. Nic dziwnego, że rośniemy po umowie z Barclays Bank, która otwiera drzwi do kolejnych dużych klientów. Zapowiedź wzrostu przychodów 70-100% rocznie itd.
  • Re: Datawalk jak Bumech? Autor: ~Stasia [89.217.177.*]
    tagie gostki jak manius pier..
    zawodowo dyrdymaly bo to nic nie kosztuje..Gdy sie przypadkowo cos tam sprawdzi z tych stu wpisow na stu watkach
    pusza piorka piszac " no nie mowilem".
    Sledza kazdy zjazd , szukajac z wypiekami na licach kasandrycznych komunikatow..
    Maniek! Najbardziej kasandryczne sa te wzrosty?Prawda?
    Nie mecz sie. Jeszcze jakies naczynko krwionosne ci pusci .
    I co? Kto bedzie odpowiadal za ten bajzel? martwimy sie. Apoplex to drastyczna bestia.
    Idz moze dla relaksu na jakis portalik randkowy...tam kazdy moze byc Championem ,Campano, OO7 ect.
    Relax stary. Nie truj d..
  • Re: Datawalk jak Bumech? Autor: ~Vewa [37.47.184.*]
    Stockpiker , kolego to ja pisałem o Bogdance. Podałem tylko , że nawet mega zysk i mega przychod nie przekłada się na notowania. DATA póki co nie ma ani jednego ani drugiego. Plus niespełnione obietnice prezesa. A będzie jak będzie. Dla niektórych jak ktoś nie pisze hura 150-240 zł to forumowy wróg, niekompetentny. Co do amerykańskiej firmy na P , to nie każdy pilkarz może zostać Massim
    Ale wielu piłkarzy może osiągnąć 10% poziomu Messiego. Jeśli DataWalk osiągnie tylko 10% poziomu Palantir w każdym zakresie to co wtedy? Dużo jest na gpw spółek z pokaźnymi przychodami i zyskami a ich kursy niestety nie rosną, Ameryki nie odkrywasz. Inwestuję głównie w spółki, które wykazują lub mogą wykazać dynamikę rozwoju, znaczącą poprawę w stosunku do przeszłości i dlatego tu jestem. Nie chodzi o to, że jesteś sceptyczny czy wskazujesz na ryzyka, ale o to, że nie dostrzegasz istotnych, pozytywnych zmian, które spółka musiała wprowadzić. Porównujesz przy tym jabłka z gruszkami.
  • Re: Datawalk jak Bumech? Autor: ~Vewa [37.47.184.*]
    Czas będzie sędzią. Samodzielnie nie zawojują świata , tak sądzę. Pewnie ktoś to kupi .
[x]
DATAWALK -1,15% 120,40 2026-05-15 14:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.