Jeśli nie dojdzie do transakcji w tym roku to zobaczysz ATL:). A jeśli ma dojść do transakcji, to właśnie w tym roku i wtedy owszem może być ATH. Ale to taka oczywistość, e okazuje jakim jesteś racjonalostą:)
Łatwo mi mówić bo średnią mam niską ale nadal mówię że wg mnie jest tanio. Liczę się z konsolidacją na 50zl 8 być może realizacją zysków ale nadal i tak uważam że jest tanio. No przy takich umowach .... Ja zawsze piszę co mam ale nie namawiam. Np na Plaza jak zauważono mam wtopę chociaz akcji tam mam mało
Ala,bądź konsenkwentna w tym co piszesz . Dziś "sprzedałaś" 3000, teraz piszesz o 50zl?? Plaza to też hit, kiedyś pisałaś, że brałaś w dołku, a teraz masz wtopę?
Ja myślę, że Ty jesteś dwubiegunowa. Twój nastrój gwałtownie waha się między dwoma przeciwieństwami. Nie atakuję cię, ale zadbaj o siebie,bo zaczynam się martwić (poważnie) o Twój stan zdrowia .
Nie martw się i czytaj moje wypowiedzi dokładnie.. Jest coś takiego jak przeznaczenie pewnej ilości akcji na kółka, jest coś takiego jak uśrednienie w górę o czym pisałam wielokrotnie. Nie będę się powtarzać
1. Irytuje mnie brak szacunku, a moje emocje po wizycie u dentysty potęgują moją reakcję.
2. Twoje wypowiedzi wywołują u UŻYTKOWNIKÓW FORUM skrajne emocje, co może wpłynąć na decyzje inwestycyjne.
3. Agresja, niechęć do mężczyzn są bardzo mocno wyczuwalne w niektórych twoich wypowiedziach (patrz życzenia "Dzień Kobiet")
4. Zastanów się nad sensem swojej wypowiedzi "Miron to chłopak w szortach dla mnie ..." itp
Mam dla ciebie radę: staraj się formułować wypowiedzi bez negatywnej energii , pamiętaj o wpływie, jaki mogą mieć na innych decyzje. Każdy nieprzemyślany wpis może zrobić krzywdę człowiekowi.
twoje szczególnie są merytoryczne. Napisz coś, a nie oczekuj. Ja się dzielę moimi spostrzeżeniami i działaniami, ty niczym tylko narzekasz jak maruda bez jaj