jak masz papier to go pielęgnuj !!!!! odwdzięczy się z nawiązką bo co niektórzy nie wiedzą co tu jest grane , a pewnych rzeczy się nie pisze i tak by nie przeszły , kolega Ambert pewnie wie i szuka papieru , niech siada na klopie i zawija papier boi będzie brał po 2 zł w pośpiechu ;))) , a On mi pisze że z lewej jeszcze dużo da się kupić , ale żenada szkoda słów , pożyjemy zobaczymy - KNF już nasłał na mnie jpd . się posrałem po samą szyję , nie dostanie żadnej akcji , a nawet traci codziennie kilka k. no nie wiem czy On ale ktoś z pewnością - pozdrawiam akcjonariuszy , ale nie ma tu wielu tylko, spaślaki i kilku leszczy
Oj chłopcze dorośnij a jakbyś tak chwilkę ruszył głową schodząc z tego klopa dla kogo jest ten pakiet . Wiem ze wyobraźnia nie jest Twoją mocną stroną ale może synapsy nawiążą jakieś połączenie
do mojej spółki po małym przekształceniu podobnie jak ten który przejdzie za dzień dwa. Nie akcje jednak mają tu znaczenie bo te długo jeszcze nisko poleżą lecz kontrola … kiedy to wreszcie do Was dotrze … nie wszyscy ludzie to spekulanci
Reasumując, niemały pakiet kupił członek zarządu dla ,, twojej ,, spółki i ty jako przyszły biznesmen wypisujesz o tym na forum bankiera... dzięki za dawkę beletrestyki, dziś nie miałem czasu na książkę
niestety wydaje mi się że z rąk do rąk , ale to moja hipoteza , pytanie po co jeśli tak , mam swoje przemyślenia , ale mało poparte faktami , kolejny myk na wyrwanie akcji , espi dobre to fakt , oby nie zagrali pod prąd , nie mają akcji tyle ile im potrzeba !!!!! więc mogą grać jak zechcą , ja tom sobie dalej siedzę w norze i czekam , może grają na znudzenie , kto wie , pewną ilość kwitu mają na bloku !!!!! parę szt. tego jest , ale zdecydowanie ,, parę,, chcą mieć więcej i tu mają problem nawet na lata , a w tym roku już coś zagramy
Skoro brakuje na im papieru to zamiast kombinować w dół nie prościej zrobić emisję? Standard cena 0.1 dla swoich i wszystko w temacie.Tutaj jest mało papieru więc przestrzeń pod emisję jest