• 310000 kupione Autor: ~Jan [94.254.238.*]
    Po 0.4pln. Coś się zaczyna dziać, jakieś ruchy widoczne
  • Re: 310000 kupione Autor: ~xxx [78.30.96.*]
    jak masz papier to go pielęgnuj !!!!! odwdzięczy się z nawiązką bo co niektórzy nie wiedzą co tu jest grane , a pewnych rzeczy się nie pisze i tak by nie przeszły , kolega Ambert pewnie wie i szuka papieru , niech siada na klopie i zawija papier boi będzie brał po 2 zł w pośpiechu ;))) , a On mi pisze że z lewej jeszcze dużo da się kupić , ale żenada szkoda słów , pożyjemy zobaczymy - KNF już nasłał na mnie jpd . się posrałem po samą szyję , nie dostanie żadnej akcji , a nawet traci codziennie kilka k. no nie wiem czy On ale ktoś z pewnością - pozdrawiam akcjonariuszy , ale nie ma tu wielu tylko, spaślaki i kilku leszczy

• Re: 310000 kupione Autor: ~Amber [104.28.131.*]
    Oj chłopcze dorośnij a jakbyś tak chwilkę ruszył głową schodząc z tego klopa dla kogo jest ten pakiet . Wiem ze wyobraźnia nie jest Twoją mocną stroną ale może synapsy nawiążą jakieś połączenie
  • Re: 310000 kupione Autor: ~Jorgo [37.30.22.*]
    A zatem dla kogo ten pakiet wg twojej hipotezy?
  • Re: 310000 kupione Autor: ~Amber [104.28.45.*]
    do mojej spółki po małym przekształceniu podobnie jak ten który przejdzie za dzień dwa. Nie akcje jednak mają tu znaczenie bo te długo jeszcze nisko poleżą lecz kontrola … kiedy to wreszcie do Was dotrze … nie wszyscy ludzie to spekulanci
  • Re: 310000 kupione Autor: ~Jorgo [37.30.22.*]
    Reasumując, niemały pakiet kupił członek zarządu dla ,, twojej ,, spółki i ty jako przyszły biznesmen wypisujesz o tym na forum bankiera... dzięki za dawkę beletrestyki, dziś nie miałem czasu na książkę
  • Re: 310000 kupione Autor: ~Amber [104.28.131.*]
    Oj misiaczku może byś sprawdził ze jest członkiem rady nie zarządu . Tutaj mam tylko rozrywkę , na beletrystykę nie zasługujesz
  • Re: 310000 kupione Autor: ~Jorgo [109.173.197.*]
    Pyt od kogo kupil
  • Re: 310000 kupione Autor: ~xxx [78.30.96.*]
    niestety wydaje mi się że z rąk do rąk , ale to moja hipoteza , pytanie po co jeśli tak , mam swoje przemyślenia , ale mało poparte faktami , kolejny myk na wyrwanie akcji , espi dobre to fakt , oby nie zagrali pod prąd , nie mają akcji tyle ile im potrzeba !!!!! więc mogą grać jak zechcą , ja tom sobie dalej siedzę w norze i czekam , może grają na znudzenie , kto wie , pewną ilość kwitu mają na bloku !!!!! parę szt. tego jest , ale zdecydowanie ,, parę,, chcą mieć więcej i tu mają problem nawet na lata , a w tym roku już coś zagramy
  • Re: 310000 kupione Autor: ~Jorgo [109.173.197.*]
    Skoro brakuje na im papieru to zamiast kombinować w dół nie prościej zrobić emisję? Standard cena 0.1 dla swoich i wszystko w temacie.Tutaj jest mało papieru więc przestrzeń pod emisję jest
  • Re: 310000 kupione Autor: ~Max [37.30.16.*]
    Tez jestem za tym emisja po 0.10 i wszyscy zadowoleni
  • Re: 310000 kupione Autor: ~xxx [31.0.26.*]
    no i ,, cudy niewidy ,,robią w arkuszu by zebrać coś akcji na tym poziomie , ale słabi im to idzie .
[x]
EMONT -11,76% 0,70 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.