Wiem miałem się nie wypowiadać ale nie mogę się powstrzymać. Widzę że lp cały czas będzie szorować po dnie. Tu tylko zarobią osoby które zajmują się spekulacja !
Na tej spółce jest bardzo dużo tzw, kolarzy inwestujących swoje kieszonkowe. Zachęca do tego śmieciowa cena akcji. Mając tysiaka w kieszeni kupują i za moment wystawiają na sprzedaż. Wobec powyższego trudno mówić o wzroście kursu bo ciągle obracane są te same akcje. Po drugie brak jakichkolwiek komunikatów ze spółki też nie jest dobrą przesłanką do inwestowania większego kapitału. Nie sprzyjają wzrostowi też kolejne emisje akcji, a przypomnę przed nami emisja 12 milionów akcji po cenie sześciu groszy. Ja tu jestem już cztery lata. Uwierzyłem w espi o uruchomieniu na masową skalę produkcji granulatu. Mijają kolejne lata a jakichkolwiek wiadomości o efektach ich działalności brak. Mam pakiet z zamrożonym kapitałem, nie uśredniam. Czasami wchodzę na forum ale widzę, że wszystko tu obumiera. Brak zainteresowania akcjami oznacza brak chętnych na kupno i na sprzedaż. Zapewne jest tu jeszcze kilka osób w podobnej sytuacji co ja ale muszę napisać, że już nigdy więcej nie zainteresowałem się żadną spółką z małą płynnością. Pozdrawiam wytrwałych akcjonariuszy i życzę Wesołych Świąt.