Pgm to spólka na lata długoterminowo trzymam, nawet nie musze obserwować teraz będe jeszcze realizować od 2 do 6 kolejnych linii produkcyjnych amunicjii , jak wojna to takie spółki sie kupuje a zamiast budować lepiej rozszerzyć już istniejącą, ale to tylko kilka perełek z mojego portfela, teaz jestem ciekawy co wydarzy sie na pfm dzisiaj też dokupiłem 2x200szt po 7 zł, a będzie emisja po 10zł, więc to cena minimalna i docelowa, 4kwietnia walne.....także polecam )) polecam PFM ,. Pgm już urosło dosć dużo, zacząłem obserwować przy 1,43 i żałuje że od razu nie kupiłem po liście intencyjnym, miałbym powyżej 200%, eh ta niepewnosć.........Pzdr Bobi:) ps oby tu urosło do WK na 7zł, należy sie wam za cierpliwość....:)
Jeśli trwa od dawna to jestem pod dużym wrażeniem, że tak umiejętnie zbierali i popyt ustawili aby z okolic 4 zł zjechać na okolice 3 zł za akcję. Mistrzowie zbierania papieru - akumulują i cena spada o 1/3....
Zobaczcie sobie na wykres , na górkach sprzedawali podaż, także co uzbierają to zaraz oddają 5-10% wyzej, teraz chyba wsparcie na 2,5 takie mocne , chyba że te 3zł wytrzyma....ja tu straciłem 7tyś sprzedawałem miedzy 4,05 -4,10, odrobiłem już dawno ale, nadal nie wiem jak ugryźć tą spółkę nawet komunikat dobry tu nie pomoże, więc powodzenia pzdr Bobi:)
Ja też mam progiełde , w tamtym roku kupowałem koło 2zł i jak było poniżej to uśredniłem za 1,84, ia mam koło 14tyś szt, zastanawiałem sie ostatnio nad sprzedażą koło 3zł, ale zrobiłem błąd i trzymam teraz będzie sie cofać, zastanawiam sie nadal, wiem wyniki kaiptał i aktywa, spółka jest w miare, namawiałem tutaj wszystkich jak była po 2zł, ale nie chcieli chyba, potem cofneło sie na 1,50 i sie troche martwiłem....pzdr Boib:)