cytuję "nie jest możliwe sporządzenie skonsolidowanego raportu finansowego za rok obrotowy 2023 aż do czasu zwrócenia Spółce dokumentów pozwalających na podjęcie właściwych działań sprawozdawczych" - rozumiem, że skoro użyto słowa "ZWRÓCENIA" tzn że dokumenty pierwotnie były w Spółce, następnie zostały z niej wydane (wypożyczone/sprzedane/skradzione) i nie zwrócone. Pytania: - kto wydał? - komu wydał? - kto przetrzymuje i gdzie? - na jaki okres? - jakie dokładnie dokumenty? - czy są jakiekolwiek dokumenty, które mogłyby posłużyć do przygotowania np. jednostkowych sprawozdań finansowych? Proszę Zarząd o więcej szczegółów!
A gdzie mają być zwrócone / przewiezione? Są w pomieszczeniu wykorzystywanym przez spółkę, tylko Małecki nie potrafi tego zlokalizować i gdzie szukać. Powyrzucał wszystkich, którzy coś wiedzieli i co?, zatrudni jasnowidza i zalegalizuje włamania? On jest zbyt cienki Bolek żeby wejść z buta, jak Tusk do TVP.
w odp na ten watek proszę o zasygnalizowanie czy jesteście państwo zainteresowanie podaniem przez Zarząd do wiadomości wszystkich akcjonariuszy tych lub innych informacji, co pozwoliłoby na podjęcie dalszych działań
Dnia 2024-03-25 o godz. 08:39 ~Pajac napisał(a): > Może ty to zrobisz?
Czyli jak? Pójdę np. do Kazachów z zarządu i powiem: "Panowie wybaczcie Małeckiemu, że Was wyrzucił, rozumiecie taki miał kaprys, a teraz chociaż nadal nie szuka porozumienia, to wiecie, poświęćcie się dla dobra akcjonariuszy i zacznijcie z nim współpracę na siłę, wbrew jego woli, a historia i potomność Wam tego nie zapomni, a za kilkaset lat może papież ogłosi Was świętymi. Amen" Myślisz, że to by zadziałało?
I znów to samo. Minął kolejny rok i kolejny szumnie zapowiadany( na forum oczywiście) wielki termin wielkiego finału, a pojawiają się wpisy jak byśmy byli na początku tej męczącej drogi. "Domagamy się dostępu do informacji"-od 6 lat co jakiś czas się takie wpisy pojawiają. Oczywiście komplet zielonych już przyznany i co to ma zmienić? Wszyscy którzy tu nie są na etacie, czyli bardzo wąskie grono mają już dość, ale etatowcy świetnie się bawią wypisując jak PAN nakazał skrajne pierdy, byśmy od euforii lotem nurkowym wbijali sie kilka metrów pod ziemie. Ktoś tu ma podręcznik do psychologi i wprowadza nam tu w życie jego mądrości werset po wersecie, by nas złamać i odebrać po cenie śmieciowej. Ja nie skorzystam.
Zgoda. Pierdami są też twierdzenia, że tylko PAM może sprzedać swoje akcje, a inni nie. A cenę powinien każdy akcjonariusz ustalić sobie sam. Nie wiem jak jest w PAM, ale tam raczej takiej swobody nie ma i wiem, że nie wszyscy są z tego zadowoleni.
Tym samym to czwarty – po nas, niezależnym ekspercie, firmie McDaniel & Associates Consultants, a także kazachskim Ministerstwie Ropy i Gazu – który uważa, że natrafiliśmy na duże złoże. W ocenie Totala jest to złoże gazowo-kondensatowe (zawiera tzw. lekką ropę naftową w dalszej części ile to mld dolarów przychodu z. wydobycia
Nieuku, najwyższy czas na leczenie głowy. Przeczytaj tak ze 100 razy co wcześniej napisałeś. Albo może już nie czytaj, bo i tak nic nie zrozumiesz ze swoich wypocin.
Dnia 2024-03-26 o godz. 09:42 ~Johnny napisał(a): > Nieuku, najwyższy czas na leczenie głowy. Przeczytaj tak ze 100 razy co wcześniej napisałeś. Albo może już nie czytaj, bo i tak nic nie zrozumiesz ze swoich wypocin.
A co, pry.mity.wny stworku na układach TTL średniej skali integracji, zaciął ci się procesor czy pamięć RAM nie mieści wyjaśnienia znaczenia słów? Szwankuje jedno i drugie, ale upgrade jest niewykonalne, bo na rynku te elementy tylko stare i z demontażu. No to masz problem i żaden reset czy reboot nie pomagają. Najlepiej zgłoś siebie do utylizacji, beznadziejo.
Dnia 2024-03-26 o godz. 12:56 ~Johnny napisał(a): > Sprawa jest jasna: potrzebujesz pilnie leczenia. Im szybciej, tym lepiej.
Im szybciej usuniesz się ze spółki i zaprzestaniesz jej rozwalania, tym lepiej dla akcjonariuszy, małeckowata pocz.war.ko. Wracaj do szla.mu, skąd wypełzłeś, szam.bia.rzu.
Dnia 2024-03-25 o godz. 13:27 ~Toż_to_szok napisał(a): > I znów to samo. Minął kolejny rok i kolejny szumnie zapowiadany( na forum oczywiście) wielki termin wielkiego finału, a pojawiają się wpisy jak byśmy byli na początku tej męczącej drogi. > "Domagamy się dostępu do informacji"-od 6 lat co jakiś czas się takie wpisy pojawiają. Oczywiście komplet zielonych już przyznany i co to ma zmienić? > Wszyscy którzy tu nie są na etacie, czyli bardzo wąskie grono mają już dość, ale etatowcy świetnie się bawią wypisując jak PAN nakazał skrajne pierdy, byśmy od euforii lotem nurkowym wbijali sie kilka metrów pod ziemie. > Ktoś tu ma podręcznik do psychologi i wprowadza nam tu w życie jego mądrości werset po wersecie, by nas złamać i odebrać po cenie śmieciowej. > Ja nie skorzystam. >
bardzo możliwe że jest tak jak piszesz niestety ale co proponujesz w takiej sytuacji? ile jeszcze CZEKAĆ??
Po pierwsze rzuca się w oczy, że w dalszej części wątku niektórzy próbują w swojej (naszej) bezsilności przejąć inicjatywę próbując zwoływać nowe ciała społeczne ws. zniknięcia rzekomych dokumentów jakbyzapomnieli, że właśnie w tej sprawie wybrany został przedstawiciel akcjonariuszy w postaci nowego prezesa. 1. To on, czyli prezes Ryszard Małecki winien tą sprawą się zająć i nas o postępach informować. Jeśli ktoś czuje się bezsilny czy zagubiony, proszę wszelkie resztki woli i sił skierować w kierunku tego pana żeby nam powiedział co w tym kierunku zrobił. 2. Drugim odpowiedzialnym za obecny stan rzeczy to PAM, który jest najbardziej władny potrząsnąć panem Małeckim, w szczególności ci kiedyś najbardziej aktywni na tym forum a zajmujący stanowiska w Zarządzie PAM (jednego pamiętam, Dex chyba). 3. @mam_dość, zauważ, że słowa "zwrócenia dokumentów" są użyte przez obecny zarząd (Małeckiego). W przestrzeni od lat istnieje w przestrzeni informacja, że są jakieś ukryte dokumenty w garażu. Ale do dziś nie wiadomo, skąd tą informację wziął Małecki. . Ponieważ zarząd i R.Małecki znikli albo zachowują się jakby ich w ogóle nie było, ja zaczął bym zadawać pytanie i egzekwować odpowiedź od zasadniczego pytania nr 1: Czy rozgłaszając informację o ukrywanych dokumentach spółki Małecki miał na to jakieś dowody. JAKIE? Bo to może być grubo szyte kłamstwo w jakimś ukrytym celu. Dopiero później pytania które zadałeś. . Moja rada: członkowie PAM, nie szmotajcie się w bezsile, egzekwujcie odpowiedzi od zarządu PAM i MAŁECKIEGO, bo w tej rozpaczy, zbierając się na forum w nowe ciała społeczne, odpuszczacie Małeckiemu, Dexowi i innym kierującym w PAM. Kieruję te słowa to cichych zrezygnowanych i odpuszczających Małeckiemu, Zośki itp. bo to Wy, a nie ja, macie kontakt z kolegami z PAM i Małeckm.
Dnia 2024-03-27 o godz. 12:29 ~Jonny_MałeckiKiller napisał(a): > Dnia 2024-03-27 o godz. 11:37 ~Johnny napisał(a): > > chrzanowski pod żabkę > > Wcale mnie nie dziwi panie Małecki że tylko tyle masz to powiedzenia. > Jak zwykle.
Właśnie, to jest obraz tego "geniuszu". Czego można się spodziewać po takim osobniku? Czy komuś tak ograniczonemu można powierzyć rozwiązanie najbłahszego problemu, a co dopiero kierowanie naftowym przedsięwzięciem biznesowym.? Odpowiedź tłumaczy nasze (Petrola) położenie.