• Jestem na zero... Autor: ~Pawel [37.248.160.*]
    Mam nadzieję że Borek w tym roku da zarobić, bo od roku w sumie od wzięcia dywidendy to na zero jestem. Prezes obiecał trzymać się polityki dywidendowej i wyraził nadzieję że kurs akcji w przyszłości będzie szedł do góry. Co myślicie o przyszłości ...jakie perspektywy dla borka? Pozdrawiam inwestorów
  • Re: Jestem na zero... Autor: ~gen [83.26.244.*]
    Podobnie jak ja. Z tym, że jestem tu od ponad 15 lat. Moim błędem było zapakowanie się po 8 zł jak spadł z 12zł..Też liczę na wzrosty.
    W tym tygodniu powinna być zmodyfikowana strategia do 2028. Jeśli dywidenda będzie podtrzymana to deklaracja np. min 50 groszy rocznie wyciągnęła by kurs za uszy do góry. Mogą to zrobić, bo na koncie kiszą zyski zatrzymane ponad 1,5mld zł.
    No chyba, że całość przeznaczyli w udziały w nową spółkę Repono....
  • Re: Jestem na zero... Autor: yaro69 [89.64.121.*]
    Coś im ciężko idzie, z przedstawieniem strategii
  • Re: Jestem na zero... Autor: ~Cierpliwy [37.30.12.*]
    Ja się zapakowałem za 6,06 i też jestem na minusie... Mam nadzieję w się ruszy wreszcie
  • Re: Jestem na zero... Autor: ~tannen [88.220.46.*]
    17 kwietnia pewnie będzie mocny ruch! Ale po ostatnich informacjach o odpisach trudno powiedzieć w którą stronę! Jeśli pomimo tego wynik i dywidenda będą solidne a do tego jeszcze przedstawią ciekawą uaktualnioną strategię - to ruch w górę będzie solidny!
  • Re: Jestem na zero... Autor: ~pZz [178.235.52.*]
    Po 12 latach tez na zero. Akcje chcialem trzymac dlugoterminow, ale to bez sensu bo Roman nie da leszczom nic zarobic. Szkoda, bo fajna spoleczka. Wychodze przy najblizszej okazji.
[x]
BORYSZEW -1,54% 6,40 2025-10-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.