Mniejszościowi APIS działajcie widać że można wygrać z gigantem a co dopiero z oszustami
https://www.wnp.pl/energetyka/dwunastu-drobnych-inwestorow-pokrzyzowalo-plany-giganta,817075.html
Co to jest , ludzie kupują akcje , ale jak napisać żeby się integrować , to z góry stawiają się w sytuacji przegranej , brak wiary to widmo porażki , przeciwnik tak gra jak mu pozwalamy , i to nic dziwnego . Macie ze mnie świetny przyczółek , brak dołączać , wyobraźcie sobie jak ja sam mogę wygrać z jedenastką Prezesa , szukam dziesiątki do swojej drużyny , a wówczas się przekonacie . Nie czekać , zegar tyka .
Może warto wprowadzić kogoś do rady bo akurat miejsce sie zwolniło. Co wy na to, mam milion i mogę w każdym momencie zwiększyć o kolejny. Kilkunastu jak my i będziemy mieć realny wpływ na sytuację w spolce
Gdzie jest reszta , czemu nie sygnalizuje gotowości do współpracy ? Każdy napisze , ponarzeka , albo jeszcze gorzej i na tym kończy się jego działanie . A droga do wspólnego celu jest drogą wspólną którą trzeba razem przemierzyć