b) zakończenia przyjmowania od akcjonariuszy Spółki ofert sprzedaży akcji na dzień 25 marca 2024 r. wiec do poniedziałku i prosze nie mieszac w głowach ponawiam pytanie jak sprzedac przez santander i jak sprzedac przez pekao
Pekao dzwonisz 22 591 22 00 logujesz się nr rachunku i pin z automatu połączysz się z maklerem i zgłaszasz mu, ze chcesz odpowiedzieć na wezwanie Action . Dalej robotę wykona makler i pobiorą 5 % prowizji od zrealizowanej transakcji.
Jakieś jaja sobie robicie? jakies dyskusje ..ja sprzedaję, a ja nie. Niby jak sprzedać i zapisać się na tą sprzedaż? Mam akcje w PKO DM, nic tu nie ma o zapisach na sprzedaż akcji Action, a na stronie Akcion Zaproszenie w pdf. - "Zaproszenie do składania ofert sprzedaży akcji" otwiera się tak.:
This page contains the following errors: error on line 1 at column 1: Start tag expected, '<' not founderror on line 1 at column 1: Encoding error Below is a rendering of the page up to the first error.
No i co? Ktoś tu chyba leci sobie w .... ciemno. A jacy tu wszyscy "mundrzy" , niby Ci starzy wyjadacze giełdowi. To jak się zapisać na tą sprzedaż? ... jeszcze niby kilka godz. zostało