• PE 3,5 , PBV 1 Autor: ~LMG [46.205.199.*]
    TO SĄ FAKTY
  • Re: PE 3,5 , PBV 1 Autor: ~Brusso [217.96.220.*]
    I Ty myślisz, że wskazane literek i cyfr coś komuś mówi. Nie ośmieszaj się człowieku spółkowy. Przestańcie w końcu ściemniać l. Ponadto dodajecie posty, chyba dla siebie tylko zrozumiale w waszych pustych głowach
  • Re: PE 3,5 , PBV 1 Autor: ~Danielsan [93.181.166.*]
    Zaraz wrzuca bezsensowny link i napiszą że Czarnobyl( który i tak nie wyjdzie ) na 1283837039 miejscu w rankingu na najbardziej oczekiwane gry
    Tak mydlą ludziom oczy i w to wierzą, bo nie wiedzą co to oznacza
  • Re: PE 3,5 , PBV 1 Autor: ~Danielsan [93.181.166.*]
    To upadnie . Sytuacja jest taka sama jak na polyslash. Prezes i tam w zarządzie , kłamanie z premierami , odwoływanie , przekładanie , zaniżanie kursu , manipulacja - przypadek . Proponuję zobaczyć kim jest ta Pani wtedy zrozumiecie że to prawdopodobnie słup . Tyle . Jakieś wymyślone fundusze arabskie - kiedy napisałem do tego funduszu to mi odpisali że w ogóle nie wiedzą o co chodzi ... A strona wygląda na fikcyjnie zrobiona . . Mnie tylko dziwi ta beszczelnosc tych pacynkow co się tu udzielają że spółki . To dziwne .. żadna poważna spółka nie robi takich głupot. To wiele pokazuje . . Tu nie chodzi o to że ktoś traci .- to GPW kurs ma prawo spaść ale chodzi o ich beszczelnosc . Nawet w sposobie pisania . Na grupie na discordzie ( nie ich bo ich grupy wywalają po każdym podważeniu lub głębszym zapytaniu o premierę ) ludzie są wkurzeni. . Mega. . mam nadzieję że odpowie za to spółka a w jaki sposób ? Prokuratura , lub inaczej - nie wiem jak ale ( nic nie będę sugerował ) ale że odpowiedzą ... Tuszowanie espi i inne rzeczy to oszustwo. Oszustów sie rozlicza
  • Re: PE 3,5 , PBV 1 Autor: ~Lmg [46.204.12.*]
    Jeśli nie znacie wskaźników P/E i P/BV to wasza strata, hihihi
    Znamy wskaźniki. Tylko podajesz wartości z księżyca. I mydlisz tym ludziom oczy. Jeszcze napisz coś o kapitalizacji. Spółka w kasie ma 0. Gdyby miała środki na poziomie kapitalizacji nie zaciągała by pożyczek na spłatę zadłużeń wynikających z działaności. Podstawy logiki się kłaniają. Pozdrawiam myślących
  • Re: PE 3,5 , PBV 1 Autor: ~Lmg [46.204.12.*]
    Czekam cierpliwie
  • Re: PE 3,5 , PBV 1 Autor: ~Ocelot [77.111.246.*]
    Co za bzdury gadasz. W ostatnim raporcie 700 tysięcy złotych w inwestycjach krótkoterminowych i 500 tysięcy należności krótkoterminowych
  • Re: PE 3,5 , PBV 1 Autor: ~Lol [46.113.14.*]
    Ty masz jakieś problemy ze sobą. Gościu jest weekend, co ty się tak tu od miesiaca poszukujesz na tej "upadłej," według ciebie spółce???
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [93.181.166.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
LMGAMES -4,59% 1,35 2025-09-22 16:46:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.