Nie ma to jak „po wszystkim" połączyć co było i co jest, kto miał rację, kto nie. To jak analiza historycznego wykresu. Jak to mówią: "analiza wsteczna zawsze skuteczna" i tu każdy jest mądry bo wie, kiedy należało kupić a kiedy sprzedać, prawda :)
Podsumujmy zatem:
1. gdzie podziały ? się owe "koszyczki" stawanie po lewej i wyłapujące wszystko, co sypały tzw. "słabe rączki" jak to mawiali pewni siebie koszyczkowcy? Koszyczki były stawiane okolicach groszy 40. Koszyczki stanowiły taki atut korzyści :) :) :) sandokan-85% ŻYJESZ? 2. gdzie podział się ten marna podróbka mojego nicku? 3. czy jest bliżej do groszy 19 czy do złotówki? 4. jak wiele pozostało z zachwytu po walnym zgromadzaniu akcjonariuszy, co to stadem udali się na nie bywalcy forum do Bydgoszczy i wywieźli stamtąd wiele tajemnic mających przełożyć się na zysk? 5. czy już jest ta "łatwa kasa bez roboty" , która sama wpadła na hubrawcu? 6. kiedy do mnie zapuka prokurator wedle strachów skierowanych pod moim adresem z forum ( psoki, żyjesz? ) bo nie wiem, czy planować wakacje, czy dokupić szczoteczek do zębów? 7. który z forumowców jako pierwszy przeprosi InżynieraMaliniaka ? 8. czy Pawlikowski będzie u spowiedzi na Wielkanoc, a jeśli to co powie do ucha plebankowi?
Ot i stajenny znowu. Rano moją odpowiedź na to samo skasowano, ale wywołany do tablicy powtórzę się. Jedna z osób już na forum nie udziela się. Dlaczego? - domyśl się. Co do ciebie szczoteczkę zawsze warto mieć przy sobie, choć w twoim wypadku, gdy się myje zęby raz w miesiącu jest to trudne. Ps. Ładnie rano pobudziłeś swoje szkapy. Gratulacje.
Dnia 2024-03-22 o godz. 20:12 ~Psoki napisał(a): > Ot i stajenny znowu. Rano moją odpowiedź na to samo skasowano, ale wywołany do tablicy powtórzę się. Jedna z osób już na forum nie udziela się. Dlaczego? - domyśl się. Co do ciebie szczoteczkę zawsze warto mieć przy sobie, choć w twoim wypadku, gdy się myje zęby raz w miesiącu jest to trudne. Ps. Ładnie rano pobudziłeś swoje szkapy. Gratulacje.
"Jedna" z osób ? To mało skojarzyłeś. Tutaj mnogość osób już się nie udziela - zwinęli się z podkulonymi ogonami :) w tym marna podrób mojego nicku. A ty dalej bredzisz robaczku bez konkretów.
Dnia 2024-03-23 o godz. 20:36 ~InżynierMaliniak napisał(a): Tutaj mnogość osób już się nie udziela - zwinęli się z podkulonymi ogonami :) w tym marna podrób mojego nicku.
Zwinęliśmy się w większości, gdyż do każdego wątku, którego treść ci nie pasuje wtrącasz swoje 3 marne grosze. Znudziły się nam te twoje wypociny i tyle. Większej filozofii w tym nie ma.
Są inne sposoby na to, żeby się kontaktować z rozsądnymi ludźmi, w celu wymiany poglądów.
Dnia 2024-03-23 o godz. 22:47 ~Muminek napisał(a): > Dnia 2024-03-23 o godz. 20:36 ~InżynierMaliniak napisał(a): > Tutaj mnogość osób już się nie udziela - zwinęli się z podkulonymi ogonami :) w tym marna podrób mojego nicku. > > Zwinęliśmy się w większości, gdyż do każdego wątku, którego treść ci nie pasuje wtrącasz swoje 3 marne grosze. Znudziły się nam te twoje wypociny i tyle. Większej filozofii w tym nie ma. > > Są inne sposoby na to, żeby się kontaktować z rozsądnymi ludźmi, w celu wymiany poglądów. > > PROSTE !
Przeprosiłeś już InżynieraMaliniaka, czy zbierasz w sobie odrobinę honoru i to zrobisz? - czytaj zbiór pytań początkowych.