• Coop na Konsole w 2 kwartale.! Autor: ~Info [5.184.248.*]
    Render Cube wprowadzi co-op do gry 'Medieval Dynasty' na konsole nextgen w II kwartale

22-03-2024 10:21:57

Warszawa, 22.03.2024 (ISBnews/ ISBtech) - Render Cube wprowadzi tryb co-op do gry "Medieval Dynasty" na konsole nowej generacji w II kwartale, poinformował ISBtech prezes Damian Szymański. Road mapa rozwoju "Medieval Dynasty" obejmuje następnie dużą darmową aktualizację w tym roku i płatne DLC w następnej kolejności.

"Mieliśmy pewne wyzwanie technologiczne na którego dołożeniu do gry bardzo mi zależy. Dlatego wprowadzenie trybu kooperacji 'Medieval Dynasty' w wersji na konsole nowej generacji odbędzie się na pewno I półroczu" - powiedział ISBtech Szymański podczas debiutu spółki na rynku głównym GPW.

Dodał, że road mapa rozwoju "Medieval Dynasty" obejmuje następnie dużą darmową aktualizację w tym roku i płatne DLC w następnej kolejności.

"Sprzedaż zbliża się do 2 mln sztuk gry i oczekujemy, że całkiem niedługo osiągniemy ten poziom. Na Steam nadal jesteśmy wysoko" - wskazał prezes.

Wcześniej spółka informowała, że łączna sprzedaż brutto gry "Medieval Dynasty" przekroczyła 1,75 mln sprzedanych egzemplarzy na 31 grudnia 2023 rг.

Render Cube to łódzkie studio deweloperskie założone w 2012 r. W ostatnich latach spółka skupia się na produkcji własnych tytułów, wydawanych na platformach PC.

Spółka zadebiutowała na rynku NewConnect w grudniu

2021 r., a dziś przeniosła notowania na rynek główny

GPW.
  • Re: Coop na Konsole w 2 kwartale.! Autor: ~kuna [73.73.225.*]
    "Mieliśmy pewne wyzwanie technologiczne na którego dołożeniu do gry bardzo mi zależy.

Mam nadzieję ze to wyzwanie to umożliwienie rozgrywki miedzyplatformowo
    to byłby wartościowy dodatek.
    Póki co pozostaje trzymać kciuki za dobry odbiór wersji VR.
[x]
RENDER -0,26% 76,60 2026-05-28 10:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.