I to jest właśnie to, jak możesz patrzeć w lustro analityk? Co wcześniej robiłeś na forum, trollu? Teraz ma akcje to już siedzi cicho a nawet broni podając informacje i wyjaśniając innego trolla. Niesamowite jak można być taką ści erą, ale koniec końców dopadnie ciebie ciężka choroba, wspomnij ten post jak będzie źle a będzie, bo karma działa :))
Piszę to co uważa w danym czasie o spółce. Cała filozofia. Emocjonalny wydźwięk twojego postu bije po oczach. Zapewne to ty sypnąłeś poniżej 30 zł :) Jeśli jesteś miękiszonem, który sprzedaje i kupuje akcje pod presją postów na forum bankiera to mam dla ciebie jedną radę: wyhoduj cohones i wyprowadź się od rodziców. Powinno pomóc na dobry początek.
Żyj urojeniem o kupnie w dołku i sprzedaży na górce - jak 99% forum bankier. Przecież to oczywiste, że ktoś tak delikatny i wrażliwy nie przyzna się do porażki. Zdradziła cię jednak ekstremalna emocjonalność, której nie powstydziłaby się niejedna kobieta w wiadomym stanie.
Jezeli piszesz tezy to podaj fakty potwierdzajace te tezy. Np przyrost followers gry która może być uznana za benchmark jak HF2. Potrafisz? Czy tylko potrafisz cos pierdnać jak rasowy trol?
Prolog przekroczył 10k followers.
Natomiast nie ma sensu przerzucać się argumentami jaka jest wishlista. Czy ona jest śraka, owaka, cudowna, czy ujowa.
Jest gigantyczns jak na indyka za parę baniek. Weryfikacja kaloryczności 11.03.
A analityk, no cóż on prawie zawsze mundroli na forach, tylko nigdy nie widziałem go na początku wzrostów tak tutaj, na factory, sonka, OML czy kakiejkolwiek growej spółki. Zawsze podczepia się po x czasie, a tak naprawdę w sektorze każdy z nas zaliczył wpadkę inwestycyjną, a sadzimy się jak nowalijki ns wiosnę.
Pomyliłeś mnie z jakimiś innym analitykiem. Ja się na bankierze od lat prawie wcale nie udzielam, ze względu na żenujący poziom. Teraz jestem dla zabawy, ale zaraz zniknę.