• MOŻE ? za 100 dni będzie tu lepiej ? ? ? Autor: ~J-23 [31.61.237.*]
    Jak na razie ciągle BRYNDZA, ale trzeba nieć nadal NADZIEJĘ

HAHAHHHHAHhhahaahaaaaaaaaaaaa
  • Re: MOŻE ? za 100 dni będzie tu lepiej ? ? ? Autor: ~Bodrzi [109.243.65.*]
    Nie hahaha
    Ten papier za niewiele ponad miesiąc pokaże że cena aktualna akcji biorąc 8 milionów akcji w obrocie będzie mniejsza niż zysk nie mówiąc o nieruchomościach - wiadomo jak poszły w górę, nie mówiąc o pożyczkach, nie mówiąc o ponad milionie akcji WIKANA itp.
    Zatem spokojnie nich leszcze się wyprzedażą do reszty , a papier będzie bardzo utwardzony i mocno pójdziemy do góry.
    Poziom 5 złotych to i tak mało będzie
    Zatem spokojnie o innych przykładach spółek z niedalekiej przeszłości nie wspomnę bo ci co się interesują to dobrze wiedzą.
    Spokoju życzę akcjonariuszom i zdrowego rozsądku.
  • Re: MOŻE ? za 100 dni będzie tu lepiej ? ? ? Autor: ~J-23 [31.61.237.*]
    Dnia 2024-03-22 o godz. 13:09 ~Bodrzi napisał(a):
    > Nie hahaha
    > > Ten papier za niewiele ponad miesiąc pokaże że cena aktualna akcji biorąc 8 milionów akcji w obrocie będzie mniejsza niż zysk nie mówiąc o nieruchomościach - wiadomo jak poszły w górę, nie mówiąc o pożyczkach, nie mówiąc o ponad milionie akcji WIKANA itp.
    > > Zatem spokojnie nich leszcze się wyprzedażą do reszty , a papier będzie bardzo utwardzony i mocno pójdziemy do góry.
    > > Poziom 5 złotych to i tak mało będzie
    > > Zatem spokojnie o innych przykładach spółek z niedalekiej przeszłości nie wspomnę bo ci co się interesują to dobrze wiedzą.
    > > Spokoju życzę akcjonariuszom i zdrowego rozsądku.

UUUFfffffff
    i cały czas na okrągło te same brednie j.w. w stylu poczekajta jeszcze , poczekajta , a będą ZŁOTE góry i OKO (nie jednemu i nie jedno) nam zbielele od tych ,..... wzrostów a do ilu teraz ? jak 5 to za mało, trzeba wyciągnąć dawno nie widzianego tu wcpunk , on coś jak to on bredził o 50 zet

Wielki gang zdobył siłę w przeciągu stu dni
    Całe miasta wymarły i strach było chodzić
    Miałem bilet powrotny i szansę by żyć
    Jeśli zdołam przetrzymać parę tych czarnych godzin…
  • Re: MOŻE ? za 100 dni będzie tu lepiej ? ? ? Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Scettuś, ja mam inne zajęcia, nie siedzę całymi dniami na skwerku na przepustce z Wolskiego, jak ty :-D.
    Gdzie twoje perły są?
    Sundragon na złotówce, a 4mass na 10 zylach? x-D
  • Re: MOŻE ? za 100 dni będzie tu lepiej ? ? ? Autor: ~J-23 [31.61.226.*]
    Dnia 2024-03-23 o godz. 07:56 cmpunk napisał(a):
    > Scettuś, ja mam inne zajęcia, nie siedzę całymi dniami na skwerku na przepustce z Wolskiego, jak ty :-D.
    > Gdzie twoje perły są?
    > Sundragon na złotówce, a 4mass na 10 zylach? x-D

wcpunk vel wcdzbanek ,
    Ja to bym na twoim miejscu aż tak się nie wyśmiewał i z tego 4 Mass i z SUNDRAGON
    na 4 Mass piękny ruch (z 6,4x na7,70) na obrotach o których lubelski pseudo "holding" mógłby tylko pomażyć , a na SUNDRAGON 
    ruch z 32,xxx gr (ja sie nie załapałem na te poziomy) do 36,5 gr mnie wychodzi jakieś ZNÓW (po raz n-ty w tym 2024 roku) jakieś TYLKO 12% ,.... a kiedy w tym roku tu na snw takie wzrosty były ? ? ?

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [146.70.99.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: MOŻE ? za 100 dni będzie tu lepiej ? ? ? Autor: mroz [77.87.7.*]
    cmdzbanek a co jest ruch pod marketem na wózkowni ? pracuj dalej ciężko to może coś zarobisz na kilka akcji tego gniota. A jak dobrze pójdzie to może będziesz mieć na więcej szt bo cena non stop niższa hahaha
    był czas to mowiłem sprzedaj gniota i dawaj na tauron a później na lubawe :):):)
[x]
SANWIL -1,15% 1,29 2026-04-10 15:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.