Nie hahaha
Ten papier za niewiele ponad miesiąc pokaże że cena aktualna akcji biorąc 8 milionów akcji w obrocie będzie mniejsza niż zysk nie mówiąc o nieruchomościach - wiadomo jak poszły w górę, nie mówiąc o pożyczkach, nie mówiąc o ponad milionie akcji WIKANA itp.
Zatem spokojnie nich leszcze się wyprzedażą do reszty , a papier będzie bardzo utwardzony i mocno pójdziemy do góry.
Poziom 5 złotych to i tak mało będzie
Zatem spokojnie o innych przykładach spółek z niedalekiej przeszłości nie wspomnę bo ci co się interesują to dobrze wiedzą.
Spokoju życzę akcjonariuszom i zdrowego rozsądku.
Dnia 2024-03-22 o godz. 13:09 ~Bodrzi napisał(a): > Nie hahaha > > Ten papier za niewiele ponad miesiąc pokaże że cena aktualna akcji biorąc 8 milionów akcji w obrocie będzie mniejsza niż zysk nie mówiąc o nieruchomościach - wiadomo jak poszły w górę, nie mówiąc o pożyczkach, nie mówiąc o ponad milionie akcji WIKANA itp. > > Zatem spokojnie nich leszcze się wyprzedażą do reszty , a papier będzie bardzo utwardzony i mocno pójdziemy do góry. > > Poziom 5 złotych to i tak mało będzie > > Zatem spokojnie o innych przykładach spółek z niedalekiej przeszłości nie wspomnę bo ci co się interesują to dobrze wiedzą. > > Spokoju życzę akcjonariuszom i zdrowego rozsądku.
UUUFfffffff i cały czas na okrągło te same brednie j.w. w stylu poczekajta jeszcze , poczekajta , a będą ZŁOTE góry i OKO (nie jednemu i nie jedno) nam zbielele od tych ,..... wzrostów a do ilu teraz ? jak 5 to za mało, trzeba wyciągnąć dawno nie widzianego tu wcpunk , on coś jak to on bredził o 50 zet
Wielki gang zdobył siłę w przeciągu stu dni Całe miasta wymarły i strach było chodzić Miałem bilet powrotny i szansę by żyć Jeśli zdołam przetrzymać parę tych czarnych godzin…
Scettuś, ja mam inne zajęcia, nie siedzę całymi dniami na skwerku na przepustce z Wolskiego, jak ty :-D. Gdzie twoje perły są? Sundragon na złotówce, a 4mass na 10 zylach? x-D
Dnia 2024-03-23 o godz. 07:56 cmpunk napisał(a): > Scettuś, ja mam inne zajęcia, nie siedzę całymi dniami na skwerku na przepustce z Wolskiego, jak ty :-D. > Gdzie twoje perły są? > Sundragon na złotówce, a 4mass na 10 zylach? x-D
wcpunk vel wcdzbanek , Ja to bym na twoim miejscu aż tak się nie wyśmiewał i z tego 4 Mass i z SUNDRAGON na 4 Mass piękny ruch (z 6,4x na7,70) na obrotach o których lubelski pseudo "holding" mógłby tylko pomażyć , a na SUNDRAGON ruch z 32,xxx gr (ja sie nie załapałem na te poziomy) do 36,5 gr mnie wychodzi jakieś ZNÓW (po raz n-ty w tym 2024 roku) jakieś TYLKO 12% ,.... a kiedy w tym roku tu na snw takie wzrosty były ? ? ?
cmdzbanek a co jest ruch pod marketem na wózkowni ? pracuj dalej ciężko to może coś zarobisz na kilka akcji tego gniota. A jak dobrze pójdzie to może będziesz mieć na więcej szt bo cena non stop niższa hahaha był czas to mowiłem sprzedaj gniota i dawaj na tauron a później na lubawe :):):)