• Ciąży mi Geo Autor: ~Michal [83.23.246.*]
    Bardzo ciąży mi ten sm..ć w portfelu, zastanawiam się nad sprzedażą bo firma tragicznie zarządzana. Co myślicie?
  • Re: Ciąży mi Geo Autor: ~paczkomat [213.134.173.*]
    Mam to samo, czekam już trzeci rok, a to jest coraz niżej. I nie zapowiada się żeby było lepiej. Wykres mówi sam za siebie.
  • Re: Ciąży mi Geo Autor: ~Rafał [185.55.64.*]
    naganiacze piszą że lada dzień, lada chwila, za momencik, za minutkę KURS WYSZCZELI W KOSMOS !!!
  • Re: Ciąży mi Geo Autor: ~Michal [83.23.246.*]
    Mi ten geosmi..ć posłuży do optymalizacji na koniec roku, żebym za dużo podatku nie zapłacił.
    Mam na tym gòw..e -70%
  • Re: Ciąży mi Geo Autor: ~vh [193.19.165.*]
    w poniedzialek wystawie koszyczek na wasze placze xd
    Różnica między nami polega na tym, że ja wiem, że mam tutaj gruby minus i widzę, że ta spółka nie ma przyszłości, a ty masz minus i wierzysz w to, że odbije, do czego nie dojdzie bo geosmie..ć stoi w miejscu, a konkurencja poszła do przodu.

Nikt nie płacze, te grosze które tu zainwestowałem posłużą mi do optymalizacji podatkowej.
  • Re: Ciąży mi Geo Autor: ~mm [91.206.154.*]
    Żeby grosze posłóżyły ci do optymalizacji podatku to sprzedaj już...później będzie za późno....nie widzę tutaj naganiaczy na wzrosty,wręcz przeciwnie ,że jaka spółka jest zła...NC stoj miejscu ,to jest jeden z powodów dlaczego spółki tutaj nie rosną...i to nie jest tylko Geo.....ja czekam na wyniki maju ..jest dużo podpisanych umów na ten rok...pożyjemy zobaczmy
    Autor: ~vh [193.19.165.*] 2024-03-23 09:50

już tydzień czasu słyszę od was że zbieracie, jesteś już piątą osobą która " rzekomo " zbiera akcyjki w promocji , jak jest każdy widzi po kursie i obrotach, jaki ma sens pisanie takich głupot, myślisz że ktoś sie nabierze i będzie kupował ten badziew żebyś zszedł z haka ? Będzie tak jak ja pisałem, kolejne miesiące kiszonka na kursie , to nie potrafi nawet przebić 7zł a wy żyjecie marzeniami
    Sprzedałem 1/15 z tego co mam, dosłownie grosze. Gdzie twój koszyk trollu?
    Autor: ~vh [193.19.165.*] 2024-03-23 09:50

Autor: ~mobruk2 [193.19.165.*] 2024-03-19 09:45
     golasy krzyczą a ja dokupuje:)

Autor: ~ADMIN [193.19.165.*] 2024-03-19 08:31
    Opublikowano przy kursie:  6,92 zł , zmiana od tamtej pory: -6,65%
    4 kw już na plusie .... zarabiamy

ten naganiacz o 20 nickach już skupuje akcje w promocji od tygodnia czasu ( tak jak pisałem wcześniej ) , przez tydzień pewnie już skupił z tryliard akcji bo kurs poszybował że hoo hoo i rzekomo zarabia chociaż kurs coraz to niżej !!! Co za fra.. myśli że ktoś się na to nabierze, powtórze jeszcze raz to co pisze od miesiąca, kiszonka pomiędzy 6-7zł przez długi dlugi czas, nie liczcie na więcej, fra.. powisi jeszcze kilka miesięcy to spokornieje
  • Re: Ciąży mi Geo Autor: ~widłowysd [193.19.165.*]
    fra.... płacz dalej hahahahhh pampersa masz?
[x]
GEOTRANS 2,22% 5,52 2025-09-08 17:03:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.