• Za ile dzisiaj oddacie? Autor: ~778 [188.147.13.*]
    Dymajja z akcji po 2.7-2.73 to po ile dzisiaj im oddacie?
  • Re: Za ile dzisiaj oddacie? Autor: ~Apis [188.147.72.*]
    Po 2.73 zbieraja
  • Re: Za ile dzisiaj oddacie? Autor: ~KE [5.173.12.*]
    Nikt niczego nie zbiera - tu nie ma obrotów. A jeśli faktycznie ktoś zbiera to będzie to w takim tempie zbierał pół roku albo i dłużej i kurs w tym czasie będzie się osuwał. Ta spółka jest wyłącznie spekulacyjna, ale problem w tym, że spekulacja już ją "rozegrała". Może kiedyś wróci jakaś spółdzielnia, ale do tego czasu papier jest martwy. Ja sprzedałam, choć też liczyłam, że ponowię wynik sprzed paru tygodni. Nie udało się, bywa.
  • Re: Za ile dzisiaj oddacie? Autor: ~Apis [188.146.118.*]
    To zobaczysz za parę dni czy ktoś zbierał. Po 2.73 po parę tysięcy dziennie bezpiecznie nie wzbudzając uwagi zebrał ponad 30000 akcji.Mało może i mało ale jak wystawił by ze chce od razu tyle to kto by mu oddał?
  • Re: Za ile dzisiaj oddacie? Autor: ~KE [5.173.12.*]
    Nie wiem skąd wziąłeś te 30.000 akcji po 2,73 - ja nie liczyłam, ale może tyle było. Te 30.000 po 2,73 to jest 81.700zł. To są GROSZE. Słuchaj, ja bardzo bym chciała, żeby tu była jazda jak w styczniu i luty - dobrze wtedy zarobiłam. Jak zobaczę wzrost obrotów (nawet bez wzrostu kursu) to zaraz się podłączę, bo na tej spółce można skup robić tylko pod spółdzielniany rajd. Na tą chwilę jednak, tego po prostu nie ma.
  • Re: Za ile dzisiaj oddacie? Autor: ~Apid [188.146.116.*]
    A jak będzie to zdążysz wejść? Wtedy po ile kupisz jak się rozpedzi? Jak za parę tysięcy zł może być znowu kurs powyżej 3 zl. 2.70-2.75 uważam ze jest to dobra cena żeby to zbierać.
  • Re: Za ile dzisiaj oddacie? Autor: ~II [185.231.12.*]
    Moze nie ma a może jest-jak według Ciebie miałoby wygladac zbieranie gdyby spekuła chciala nakupic,skoro mało chetnych na sprzedaz po tej cenie.Skąd wziąc obroty ?A skąd wiesz ze juz spekuła rozegrała i finito ,dzialasz w tej grupie? W tym momencie to nic pewnego nie można powiedzieć,ale na wyskok w okolice 4 jest realna szansa.To jest jedna z opcji jaka moze sie wydarzyc ale nie pewnik.Ale Ty juz przeciez wszystko wiesz,spekuła pozamiatała,wyszla i poszła.Ta właśnie Twoja chora narracja to wynaturzenia .Ha ha ha
  • Re: Za ile dzisiaj oddacie? Autor: ~ZrujnowanyPosiadacz [46.204.5.*]
    Ona sprzedala cenne akcyjki wiec szuka potwierdzenia ze miala racje. Naturalny mechanizm psychologiczny. Oczywiście moze miec racje bo w sumie nikt z nas poza rozgrywajacym nie wie co bedzie...
  • Re: Za ile dzisiaj oddacie? Autor: ~Obserwator [83.22.115.*]
    Teraz jest konsola już nawet znikły pakiety po 411 powolna zbiórka do wora nie spieszy się mu po kilka tysięcy dziennie ale przez 2 czy 4 tygodnie ile można w ten sposób nazbierać
  • Re: Za ile dzisiaj oddacie? Autor: ~Pretyou [37.47.242.*]
    Ewidentnie spekulanci na coś czekają, kolejna zwyżka będzie powyżej 6 złotych wykres jest świetny. Mogą sie jeszcze z dwa miesiące pobawić bo później cena będzie rosła jak na drożdżach bo rozstrzygnięcie sporu i odszkodowanie setek milionów złotych da impuls wzrostowy jakiego GPW nie widziała. Pozdrawiam oczywiście to moje dyrdymałki, poniżej 2 złotych również takie były.
    Moje fusy wróżą mocny odpał tuż po świętach
  • Re: Za ile dzisiaj oddacie? Autor: ~Peroniarz [213.134.166.*]
    tak tak, zbieraja. po ile was ubrali ze tak wymyslacie? 4-5zl?

gdyby wam zaoferowali cene po ktorej kupiliscie. to juz by was tu nie bylo
    Masz rację ja sprzedam powyżej 6 zł 100 %zysku przytulę a ty dalej będziesz srał na spółkę i na ubranych akcjonariuszy
  • Re: Za ile dzisiaj oddacie? Autor: ~Peroniarz [213.134.166.*]
    klasyka ubranych na hakach. wystarczy napisac ze sie sprzedalo albo ze nie ma sensu kupowac i od razu beda wyzywac od peroniarzy
  • Re: Za ile dzisiaj oddacie? Autor: ~Apis [188.147.9.*]
    Rano straszenie pkc.Nie dać się zrobić w konia.
  • Re: Za ile dzisiaj oddacie? Autor: ~II [31.0.70.*]
    Nie tłumacz peroniarzowi.Pamietam jak było pierwsze podbicie na 4 a potem zjazd na 2,5 i boczniak.Ale szczekali o hakach o wisielcach itp.madrych wujków dobra rada całe forum było a potem sru na 5,8 i mordy pozatykali.Teraz gleboka korekta przed nastepnym rajdem i powyłazili z nory i szczekaja ale zaraz wyszCZał pozatyka im mordy.Ha ha ha
[x]
PLAZACNTR -1,37% 1,44 2026-06-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.