Bez kozery powiem 3 zł przy tym zaufaniu do prezesa. Raz można wybaczyć. Każdy ma słabszy dzień albo problemy ale teraz to recydywa. Dla mnie prezes do wymiany albo grosze nas czekają. Ja głupi myślałem że 3 mil. to tanio i zupełnie mi przez myśl nie przeszło że może zrobić coś takiego drugi raz.
Szkoda, że tak się stało, ale to było do przewidzenia. Prezes nawet jak ustala jakiś termin to się go nie trzyma. Kontakt z prezesem niemalże zerowy. Konto na twitterze/x ustawione jako prywatne, nikt nie raczy nawet zaakceptować nowych obserwacji dzięki czemu nikt nowy nie jest w stanie się dowiedzieć czegoś więcej. Na discordzie podobnie, bez zweryfikowania konta jedynie możesz przeczytać jak kolejni użytkownicy dopytują prezesa o jakieś szczegóły, niestety bez odzewu. Ukrywanie informacji które powinny być dostępne dla każdego nie wróży nic dobrego, nawet jeśli jest to motywowane ograniczeniem działalności trolli czy innych hejterów.
Podejrzewam, że w raporcie znalazłyby się raczej pozytywne informacje które odwróciłyby ten trend.
Prawda jest taka, że greg nas nagonił a prezes zatopił.
Discord NIE służy komunikacji o spółce. przecież tłumaczył to Prezio w aktualnościach (z dnia kobiet 24 jak pamiętam....).
konto prywatne /firmowe na X to inna bajka ale też jest maly kłopot.
jest 22 marca, a były już dwa razy aktualności- to a propos komunikacji. zerknij ile spółki playway'owe dały aktualności w 2024....
polactwo i wieczne narzekanie NIE tam gdzie potrzeba.
Brak raportu i dyscypliny w obowiązkowych dzialaniach jest realnym problemem a nie brak komunikacji.
zobacz, odpisałby tobie, to nie zrobiłby czegoś innego. łatwo z boku komentować ale czepianie się komunikacji w 2024 gdy były juz x2 aktualności to przesada. to moja opinia i możesz się z nią nie zgodzić. nawet nie mam pewności czy wylapiesz co jest realnym problemem
Jak blisko zwrotu jak nawet jeszcze nie ogłosili spłacenia Baked, a to miało być w pierwszej kolejności zrobione. Panie prezes szykuj kasę, dam ci moje akcje do papy nieudaczniku.
Prezes kupił ostatnio kilka akcji żeby pokazać jak to jest dobrze i co było dalej? Prawdopodobnie karmienie nas przez jego słupy całymi dniami, a na koniec dnia podbitka i tak aż do zawieszenia. Powinien robić gry strategiczne, a nie jakieś plemiona.