• Lanie Autor: ~Klaps [209.141.43.*]
    Szykujcie się na niezle lanie...te 6 mln z tego raportu już wyparowało na to ściernisko pod Krakowem. Prędzej Columbus sobie tam parking zoorganizuje zanim pierwsza łopatę tam wbija.
  • Re: Lanie Autor: retalhub [89.64.60.*]
    Przynajmniej inwestują w rozwój spółki. Wolałbyś, żeby zainwestowali w mieszkania? A może teleturniej "Flipowanie na ekranie?"
  • Re: Lanie Autor: ~Jogi [185.220.58.*]
    Dokładnie. Spolka ma olbrzymi roczny zysk, który inwestuje, bo się rozwija, a tu jakiś glonojad przyłazi i kocopoły pisze o jakimś ściernisku.

Klaps chciałem Ci uświadomić że słabo się orientujesz, bo spolka oprócz 9,2 mln zł czystego zysku ubiegłorocznego ma również łącznie w kasie pozostałych spółek należących do grupy na koniec ub. roku prawie 19 mln zł gotówki.

Wcześniej tacy, jak ty straszyli, że spółka nigdy na siebie nie zarobi, a teraz widzę zmienia się retoryka, bo jak się okazało, że potrafią zarabiać kasę, to zaczyna się straszenie, że spółka "wydaje kasę". Gościu nie wydaje (bo gdzie masz napisane, że kupują za to "czipsy i paluszki"? a inwestuje w rozwój. Mało tego, niech dotrze do ciebie informacja, że minął już niemal I kwartał nowego roku, gdzie spolka nadal pracuje, zarabia i wypracowuje nowy zysk.

Jakbyście trole, jeden z drugim miał podstawy prowadzenia działalności byś czasu nie marnował na pisanie glupot, tylko byś zaczął podkupować akcje. Bo to okazja jest, póki kurs na tym poziomie ktoś próbuje jeszcze trzymać.
  • Re: Lanie Autor: ~Koszyk [151.80.152.*]
    Giełda wycenia przyszłość więc jak wyceniana jest ...ta spółka i to sciernisko widzimy właśnie....tych akcji nikt nie kupuje z prawej strony...jedynie lewa strona jest ściągana jak pojawi się większy wolumen ...co może wskazywać na podstawianie koszyków...
  • Re: Lanie Autor: ~Lanie [151.80.152.*]
    Lany poniedzialek za pasem. Te pisanki ekipowe mam nadziej ze ostatecznie zostana wyjasnione i wyjdzie w koncu z tego zgnite jajo...ilez mozna lekcewazyc akcjonariuszy a twierdza ze super im tak idzie...
  • Re: Lanie Autor: ~Daria [185.45.14.*]
    To, że im dobrze idzie świadczą wynik roczny, który jest super. Większość spółek z NC, a nawet i głównego parkietu nie ma takich przychodów nawet, jak Ekipa zysku 9 mln zł, nie uwzględniając gotówki w kasie, której mają ponad 17 mln zł netto.
    Widać, że poważnie podchodzą do biznesu.
    A ty zapewne liczyłeś, że ktoś dla ciebie kurs podbije bo kupiłeś kilka akcji.

Sprzedaj i nie becz, jak stara baba, bo szkoda twoich wypocin i plucia.

Jak chcesz spekulacji na akcjach, kup sobie coś innego.

Baba z wozu, koniom lżej będzie ciągnąć...
    "A ty zapewne liczyłeś, że ktoś dla ciebie kurs podbije bo kupiłeś kilka akcji" - nie no co za poziom dziekujemy za Twoj szacunek do akcji i poswiecenie...widac ze lubisz dostawac lanie i jak akcje tanieja i niky tego nie kupuje... to jakis fetysz?
    Swoja droga dodali informacje wiazaca ...ze gra bedzie w przyszlym miesiacu. W koncu jakis dedline z ktorego bedzie mozna ich sowicie rozliczyc.
  • Re: Lanie Autor: ~ArTi [5.173.119.*]
    Gdzie info o dedlinie ? W raporcie?
  • Re: Lanie Autor: ~Ww [178.36.3.*]
    Sorki, ale musiałem wyjść z tej inwestycji życie mnie przycisnęło
  • Re: Lanie Autor: ~Jogi [146.70.17.*]
    To byłeś ty z tą garstką akcji?
    Gościu spędziłeś na forum tyle czasu, myślałem że jesteś grubasem mającym kupę akcji.
    Rozumiem że życie, ale to jakbyś zrezygnował z maratonu będąc jego częścią 100m przed metą.
    No, cóż musiałeś to musiałeś.
    Szacunek dla kolegi przynajmniej za to, że dałeś info.
    Ktoś inny będzie niedługo się cieszył ze wzrostu kursu akcji.
  • Re: Lanie Autor: ~Ww [178.36.3.*]
    Dokładnie tak, cieszcie się bawcie razem z Ekipą. Pozdrawiam i dziękuje za wszystkie rozmowy, głosy za i przeciw.
  • Re: Lanie Autor: ~Kamil [77.253.24.*]
    To jest dobre info. Zazwyczaj gdy takie osoby odchodzą to później jest wzrost, bo giełda lubi im pokazywać, że przegrali.
    Także dzięki WW za info, ja jeszcze dokupię jak będzie po ~3,25, bo pensja wpadła.
[x]
EKIPA 2,00% 2,04 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.