Trzeba być bardzo zdolnym , by przy takich kontraktach wykazywać wciąż stratę. Kupienie tych akcji było wielkim błędem i naiwnością niestety, ale jak można był nie uwierzyć w uczciwość tak zacnego grona zarządzających.
tacy oni uczciwi, że Pan W ma zarzuty zagrożone odsiadką 12 lat. A kręcenie tutaj zawsze było. Raporty wykazują taki zysk jakby wszystko robili charytatywnie. Każdy kto ma dużo chce mieć więcej i ta chciwość prowadzi niestety do tego co tu mamy. Jedyne co nam pozostaje to nadzieja na sprawiedliwość. Ten kto ma pójść siedzieć to pójdzie (żaden PAD go nie ułaskawi) a my biedni naiwniacy może odzyskamy kasę jak zmieni się właściciel.
Młody, ile tej waloryzacji? max 15% myśle, arealnie żeby było 10%. przełożenie na kurs praktycznie żadne w przypadku tej charytatywnie dziaąłjacej spółki - umowy podpisuja a w raportach zysku zero...
no chyab wszyscy czekaja ale czy sie doczekaja? bo ani wzrost ani obrót. Gdyby chcieć wyrzucic teraz papier to kurs by był kilkadziesiat groszy albo nawet kilknakaście.
to faktycznie fenomen, że jeszcze ta spólka istnieje na GPW i że istnieje wogóle.
to czekamy na tą waloryzację min 10% (tylko PKP nie ma kasy, a KPO cisza, więć kieduy to w końcu bedzie????) miejmy nadzieję, że bedzie wtedy spore odbicie ;) ja już mam dość tego waloru, wolę wpakować to w inną spółke ....
Leo - wzrost czy waloryzacja na podanym przez Ciebie poziomie? :)
Młody - też tak sądziłem, ale kisze kapitał i zastanawiam się po co? Już to "może wzrośnie" przerabiam od x czasu....
Do 2,0zl dochodziłem kilka razy i wciąż miałem nadzieję że opchne za 2,4-2,5zl i tak mijają lata ...:)
Nie jestem mocno do tyłu, ale inflacja inne możliwości i trochę mnie szlag trafia