Szanowni koledzy czy ktoś może mi opisać jak mam posiadając konto maklerskie pko zapisać się na sprzedaż akcji. W ofercie jest napisane że można to zrobić za pośrednictwem domu Maklerskiego jeżeli świadczy takie usługi. Czy ktoś z was wie czy takie uslugi swiadczy dmpko . Do dzwonienie się do nich graniczy z cudem
Ja mam w PKO i mósisz mieć hasło do bankowosci telefonicznej ... chyba ... dzwonisz do nich na infolinie podajesz hasło i oni Cię zapisują na skóp przez telefon .Zresztą zadzwoń i zapytaj się sam.
w alior bank klikasz "moje sprawy" z głównego widoku a potem "dyspozycje, opinie i potwierdzenia" -> "Zapis na sprzedaż akcji w ramach ogłoszonego wezwania lub oferty skupu"
Dnia 2024-03-21 o godz. 18:57 ~Kkk napisał(a): > w alior bank klikasz "moje sprawy" z głównego widoku a potem "dyspozycje, opinie i potwierdzenia" -> "Zapis na sprzedaż akcji w ramach ogłoszonego wezwania lub oferty skupu"
Nie do końca tak, bo trzeba zaznaczyć Zapis na sprzedaż akcji w ramach ogłoszonej oferty kupna wraz z wymaganymi dyspozycjami: blokady akcji, wystawienia świadectwa depozytowego oraz wystawienia instrukcji rozliczeniowej. Zamiast "Zapis na sprzedaż akcji w ramach ogłoszonego wezwania lub oferty skupu"