Inwestor sami sobie dziś przewalili i tanim kosztem poziom 3,4 ja jeszcze dobrałem wczoraj przedwczoraj dziś jest pusto w zrodelku
Ale roku temu od połowy marca do kwietnia kupiłem bardzo dużo po 1,0X
u mnie niestety też juz pusto :( a dodatkowo wczoraj sprzedałem PGMSA bo myslałem, że już nic z tego nie będzie a tu dzis u nich plus 36% sesja do kitu dzisiaj :(
Tak, wiem, Ci świadomi wartości spółki dzisiaj dokupywali i to w dużej ilości, spekuła podtrzymała 3 dni i poszła sobie dzisiaj do PGMSA, jutro pewnie tam będzie spory minus.
Tak, pisałem o tym przy kursie 2.5 , że będzie większe zainteresowanie, rozpoznawalność to wolumen sprzedaży się zwiększy. Bardzo ważna informacja jest taka, że przy minusowych sesjach średnia arytmetyczna zawieranych transakcji ciągle wzrasta. To oznacza, że kurs nie jest windowany chwilowo, ale sukcesywnie, krok po kroku w górę. Tak jest dużo bezpieczniej, kupują w większości Ci, co inwestują długoterminowo.
Przyjdzie kiedyś taki dzień, że wszystkie akcje w arkuszu sprzedaży zostaną wyczyszczone albo przez fund, albo dużego inwestora. Z akcjami zostaną tylko cierpliwi.
Tez w obstawiam taki scenariusz w zabawie idzie łatwo stracić akcje a akcji jest bardzo mało wiem będę wyśmiany ale ff jest ok 5-6% tak uważam bo tak wychodzi