Wybicie góra, dołem co wy tu pitulicie. Tu nie ma żadnej AT tu jest tylko uwalanie kursu pojedynczymi transakcjami. A nie sorry to poważni inwestorzy skupiają po sztuce.... ktoś myślał żeby to może zgłosić jednak do knf-u? Podobno manipulowanie kursem jest KARALNE...
NO to kolego już masz przerąbane na forum....:):):) Sekta AT pod wodzą upadłego zaraz zasypie wątek swoimi mądrościami....z chęcią pośmieję się z tych teorii kolejny raz:)
Dnia 2024-03-21 o godz. 13:03 ~piracik33 napisał(a): > NO to kolego już masz przerąbane na forum....:):):) > Sekta AT pod wodzą upadłego zaraz zasypie wątek swoimi mądrościami....z chęcią pośmieję się z tych teorii kolejny raz:)
a to nie jest odwrotnie? że to ty zasypujesz wątki i atakujesz wszystkich, którzy subiektywnie odczytują AT - czasami wbrew tak pieczołowicie budowanej przez ciebie narracji? Przecież wystarczy tego nie brać pod uwagę, więc w czym problem?
z chęcią pośmieję się z twoich kolejnych teorii :)
Posłuchaj mnie uważnie Upadły....Ja w odróżnieniu do ciebie nie tworzę ,żadnych teorii. Nie muszę bo mi wystarczy obserwować rozwój spółki :) Dla mnie najważniejsza jest uczciwość i przejrzystość a nie te Twoje urojenia dotyczące AT na spółce typu MDG... Zaklinaj sobie rzeczywistość upadły geniuszu AT. Pisz bzdury o kryzysach na szerokim jak w styczniu czy lutym. wmawiaj ludziom ,że inwestorzy co kupowali po 10zł sprzedają po 28 a nie 45....Każdy sam sobie wyrabia opinie. I z tego co widzę oprócz multikont to jakoś na tym forum renomę masz delikatnie mówiąc ...upadłą.......:):):):) Teraz sobie możecie z kolegami kreślić co chcecie bo nie potrzeba dużego wkładu ,żeby wasze herezje się sprawdzały... Spółka dostanie CERT i się zacznie zabawa i nie chodzi mi o kurs tylko o nowe możliwości... Ale ciebie już tu nie będzie na szczęście. Powód banalny, nie będzie cię stać na kreślenie ..... Ale znając życie już sobie dołujesz inną spółkę .....
A to co ty o mnie sądzisz to mnie grzeje i ziębi.....Wystarczy mi, że bardzo dużo czasu poświęcasz mojej osobie co utwierdza mnie w przekonaniu ,że dobrze ci szyki napsułem....:)
Dnia 2024-03-21 o godz. 16:26 ~piracik33 napisał(a): > Posłuchaj mnie uważnie Upadły....Ja w odróżnieniu do ciebie nie tworzę ,żadnych teorii. Nie muszę bo mi wystarczy obserwować rozwój spółki :) > Dla mnie najważniejsza jest uczciwość i przejrzystość a nie te Twoje urojenia dotyczące AT na spółce typu MDG... > Zaklinaj sobie rzeczywistość upadły geniuszu AT. > Pisz bzdury o kryzysach na szerokim jak w styczniu czy lutym. wmawiaj ludziom ,że inwestorzy co kupowali po 10zł sprzedają po 28 a nie 45....Każdy sam sobie wyrabia opinie. I z tego co widzę oprócz multikont to jakoś na tym forum renomę masz delikatnie mówiąc ...upadłą.......:):):):) > Teraz sobie możecie z kolegami kreślić co chcecie bo nie potrzeba dużego wkładu ,żeby wasze herezje się sprawdzały... > Spółka dostanie CERT i się zacznie zabawa i nie chodzi mi o kurs tylko o nowe możliwości... > Ale ciebie już tu nie będzie na szczęście. Powód banalny, nie będzie cię stać na kreślenie ..... > Ale znając życie już sobie dołujesz inną spółkę ..... > > A to co ty o mnie sądzisz to mnie grzeje i ziębi.....Wystarczy mi, że bardzo dużo czasu poświęcasz mojej osobie co utwierdza mnie w przekonaniu ,że dobrze ci szyki napsułem....:)
poświęcam twojej osobie znacznie mniej czasu niz ty mojej. mi to wystarczy :) Ynwestorku
Nie spodziewałem się po takim geniuszu inwestycyjnym i od analizy AT takiego sarkazmu jak Ynwestorku...:):):) Przypominam ci ze siedzę tu od 10zł wiec co jak co ale akurat w tym aspekcie to możesz mi ewentualnie gratulować słusznosci inwestycji.....:):):) A ponieważ mam 100% w MDG to nawet podwójnie.....:) Oj Upadły ale z ciebie fajny ubaw.....
Dnia 2024-03-21 o godz. 17:01 ~piracik33 napisał(a): > Nie spodziewałem się po takim geniuszu inwestycyjnym i od analizy AT takiego sarkazmu jak Ynwestorku...:):):) > Przypominam ci ze siedzę tu od 10zł wiec co jak co ale akurat w tym aspekcie to możesz mi ewentualnie gratulować słusznosci inwestycji.....:):):) > A ponieważ mam 100% w MDG to nawet podwójnie.....:) > Oj Upadły ale z ciebie fajny ubaw.....
a czego się spodziewałeś? że będę wobec ciebie poważny, skoro ty nie jesteś?
Dnia 2024-03-21 o godz. 14:00 ~Niki napisał(a): > Karalne powinno byc rodzenie i wychowywanie takich typow…
Najpierw życzenie śmierci teraz atak na rodzinne...... Człowieku co z TOBĄ , kto ciebie wychowywał...? WOW ,poziom agresji i słów które używasz świadczą tylko i wyłącznie, że moja obecność na forum bardzo pokrzyżowała wam plany....:):):) melodia dla moich uszu:)