• juź sie nie ośmieszajcie... Autor: ~Zorro [45.149.208.*]
    nie róbcie z siebie ostatnich deb..li z tą beznadziejną probą zbijania ceny po trupach, bo aż żal d... ściska jak sie na to patrzy !!
  • Re: juź sie nie ośmieszajcie... Autor: ~Hans [89.64.22.*]
    Cisną na maxa…. Ciekawe co dalej.? Spuszcza na 1,5? Czy pociągną na 3?
    NN sporo towaru ma. A z Moska im nie po drodze
  • Re: juź sie nie ośmieszajcie... Autor: ~zorro [91.123.181.*]
    człowieczku jakie NN, coś ci sie pod czaszką zwarło, gdyby to robiło NN to musieli by miec twój intelekt !!!
    Tak myślisz?
    Pogadamy w połowie lipca jak OFE i TFI podadzą skład swoich portfeli….
    Dziwne że z LTX zeszli poniżej 5%….
  • Re: juź sie nie ośmieszajcie... Autor: ~Bingo [31.61.240.*]
    Co ma lentex do Polwaxu. Ale te zbijanie kursu jest żałosne dwoma akcjami.I myślisz że tak chcę wyjść nn zaniżając dzień w dzień kurs dwoma akcjami??Tu żadne nn nie wychodzi .To od początku istnienia na GPW spada .Kurs w drugą stronę musiałby wzrosnąć o 1000%
  • Re: juź sie nie ośmieszajcie... Autor: ~Fryt [185.234.91.*]
    Krzysiu z masełkiem bawią się kursem a NN nie sprzedaje akcji
    Ja nie mówię że NN zbija kurs…. Bo to robi animator albo ktoś komu zależy by pokazać że kurs jest na minusie….
    Ja mówię o transakcjach jakie były i ustawionej podaży….
    A co do Lentexu to bardziej jako przykład że tam gdzie Moska tam NN… ale z LTX wychodzą i tu jest podobnie
  • Re: juź sie nie ośmieszajcie... Autor: ~Bimgo [94.101.21.*]
    Żeby pokazać że kurs jest na minusie .Ciekawe komu? ,że tu jest od lat na minusie to chyba nikt nie musi pokazywac bo widać gołym okiem.
    Animator chce doprowadzić niecierpliwych akcjonariuszy do załamania nerwowego by oddali co jeszcze mają dlatego tak zaniza.Robi co w jego mocy by zebrać ile się da przy minimach historycznych.
    Ktoś grubszy może z kursem zrobić co tylko chce bo płynność tu żadna
    Na moje tu żadne NN nie wychodzi jakby chcieli zrobiliby jakieś zamieszanie i ubieranko .Ostatnia chwilowa podbitka była 1,5 roku temu .Od tego czasu kurs spadł o połowę i jakoś komunikatu do dziś nie ma
[x]
POLWAX 0,35% 1,43 2025-10-10 14:30:36
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.