No i co teraz też ktoś twierdzi że nie kupi po 50 gruszy ? Hehe Hiperbessa też chętnie wróci na gniota jak spadnie do normalnych cen 0.35/0.48 na HURTIMEX też pisali że poniżej 0.20 nie kupię , to kupiłem za 0.16/0.17
Dzieciaku? Jestem na rynku od 2006 roku chłopie. No fakt POLMAN przy HURTIMEXie wygląda słabo . Aktywa, przychody, wartość księgowa. Spółdzielnia za to bardzo podobna , tyle że na HURTIMEXie są długie konsolidacje i mocne wybicia 30/70% a na polmanie najczęściej jest info i wywalanie papiera po 10/20% wzroście. Tu spółdzielnia dyma szybko i skutecznie, tam można dymać ich
Zobacz wpisy z wczoraj i przedwczoraj to zrozumiesz co robiłem przy poziomach 0.21/0.236 . Zresztą jak sobie wykres odpalisz to zobaczysz że poziom 0.238 był już wierzchołkiem wybicia z dużo wyższej podstawy . Teraz podstawa była z 0.126 moja średnia była na 0.156 tak że tego dawać to powrotem na 0.12 albo przebicie i 0.9
Dzięki za odpowiedzi. Postaram się poczekać trochę. Z tego co czytam to spółka ogólnie wygląda stabilnie pod wzgledem biezacych zleceń a i perspektywy na rozwoj i wzrost są silne.
Zapikuje, ale może wreszcie coś się wyczyści. Majątek jeszcze jakiś im został. Chyba. Maszyny może też. Chyba nie sprzedali wszystkiego. Aha, mają sporo monet kolekcjonerskich.
No chyba, że monety wyceniał ten sam rzeczoznawca od działki, którą kupił większościowy udziałowiec. ;-) https://newconnect.pl/komunikat?geru_id=220776&title=Udzielenie+odpowiedzi+na+zapytania+akcjonariusza+w+trybie+art.+428+%C2%A75+ksh+