• 500 mln inwestycji z PCCRokita a do tego zysk !!! Autor: ~Znawca [82.132.234.*]
    50 mln
    Walor unikatowy na gpw
  • Re: 500 mln inwestycji z PCCRokita a do tego zysk !!! Autor: ~GG [5.173.210.*]
    Tak unikat od dwóch lat
  • Re: 500 mln inwestycji z PCCRokita a do tego zysk !!! Autor: ~Kirikou [178.252.41.*]
    Tu gra będzie pod inwestycję w Płocku...
  • Re: 500 mln inwestycji z PCCRokita a do tego zysk !!! Autor: ~Nikos [83.31.175.*]
    Kto głupi i niecierpliwy niech sprzedaje
  • Re: 500 mln inwestycji z PCCRokita a do tego zysk !!! Autor: ~Sss [159.205.98.*]
    Nikoś 100/100 niech lecą tam gdzie są straty bo tam są ubierani. Inwestycja to co innego niż zarobek na cukierki tego nie rozumieją ci co sprzedali bo trolle nic nie rozumieją.
    Dzisiaj już mi trochę wpadło z czego jestem mega zadowolony bo nie spodziewałem się aż tylu bez wiedzy i spokojnie czekam na więcej, mi się nie spieszy wiem w co gram.
  • Re: 500 mln inwestycji z PCCRokita a do tego zysk !!! Autor: ~GG [91.237.136.*]
    Ciągle ci wpada niedługo nie będzie akcji bo wszystkie u ciebie a kurs ciągle dno
  • Re: 500 mln inwestycji z PCCRokita a do tego zysk !!! Autor: ~Sss [159.205.98.*]
    ty się o moje akcje nie bój, a jak nazbieram tyle co planuje za darmo bo teraz właśnie rozdają to nawet na tej jednej akcji o ile stać cię na jej zakup zarobisz sporo więcej niż na pisaniu tutaj. Nawiasem jako roczny raport dla mnie super ale tak tego nie rozumiesz więc szkoda się rozpisywać
    Mi wpada a ty pisz dalej bo tyle ci zostało, ogólnie powodzenia i sam się przekonasz o co tutaj chodzi i nawet wyślę skrina żebyś wiedział do końca życia co to znaczy logicznie myśleć.
  • Re: 500 mln inwestycji z PCCRokita a do tego zysk !!! Autor: ~GG [91.237.136.*]
    Będzie 7g będziesz miał za co żyć nie chwal tego syf bo pewnie jak ja jesteś w plecy i chętnie byś wywalił te badziewie ale za dużo w plecy i cóż trzeba czekać może będzie 4 z przodu do końca roku
    GG no to mnie ubawiłeś tym w plecy ha ha ha !!!!!!!! Jak to już kiedyś pisałeś według twojego rozumowania kto kupował po 2,2 - 2,3 to nie możliwe aby nie wywalił po 4 !!!!!! Masz pecha bo każdy z rozumem trzymał i trzyma akcje kupione po 2,2 bo na życie ma. Owszem gdybyśmy wiedzieli, że znowu tak spadnie sprzedalibyśmy i odkupili więcej w obecnych cenach no cóż nie stało się tak i nikt nad tym nie ubolewa tylko dobiera jak jest okazja. W miarę możliwości.

Co do twoich akcji to jak już wcześniej miałeś napisane wystaw po te 500zł wtedy każdy zobaczy, że masz i jesteś zdegustowany, zniechęcony bo możesz mieć do tego prawo o ile masz akcje ?!. Wtedy zwrócę honor, a póki co to tylko ujadasz jak pies przy budzie jak reszta trolli. Żeby była jasność nie chodzi mi o ilość tylko czy masz ??? powiedzmy 3-5 k to ok, ale ty pisałeś że masz bodajże 30 k. Jeżeli kupiłeś na podbitce nie ważne ile i nie uśredniałeś wtedy mogę cię zrozumieć.
  • Re: 500 mln inwestycji z PCCRokita a do tego zysk !!! Autor: ~PS [31.178.100.*]
    Może dla odmiany SSS też wystawisz swoje np. po 99,99? Ja to kiedyś zrobiłem...Naprawdę ciężko się czyta Twoje posty...które są głównie efektem mocno życzeniowego myślenia.
    PS proszę wystawiłem po 99 zł. W mojej ocenie tyle wystarczy pokazać abyś zobaczył, że mam. Natomiast ile mam to moja słodka tajemnica.
    Niewątpliwie jeżeli uzbieram tyle co założyłem na obecnych poziomach wtedy nie będę miał przeszkód aby kupić dwa razy po np. 50-70 k PKC tak co drugi dzień. Średniej mi zbytnio nie ruszy a kurs będzie na innym poziomie tym bardziej, że pół banana się tutaj zleci i to zrobi robotę bo to taki naród i to nie będzie mocno życzeniowe tylko fakt. Niestety nie da się tutaj zebrać kilku, kilkunastu osób aby rozegrać to szybko więc spokojnie robię swoje śmiejąc się z większości wpisów na banksterze, może kiedyś nadejdzie dzień, że nie będzie bolało logiczne myślenie 95% narodu. Natomiast Tobie i reszcie powodzenia życzę i zacznijcie coś robić żeby żyć jak wy chcecie, zamiast żyć tak jak wam każą.

Teraz mogą wyjść z nory i ujadać jak to mało akcji, pewnie średnia 15 zł itd. nie rusza mnie to i POWODZENIA wszystkim INWESTOROM wiedzącym co mają.

• Re: 500 mln inwestycji z PCCRokita a do tego zysk !!! Autor: ~Xtb [37.47.199.*]
    Ja posiadam 26 tys szt i też widzę tu ogromny potencjał z perspektywy wszystkich inwestycji i wielu błędów to tylko firmy rozwijające i płacące dywidendę są na prawdę wate inwestycji a taki jest PCX
    Patrz XTB, Kęty, itp
  • Re: 500 mln inwestycji z PCCRokita a do tego zysk !!! Autor: ~Xxx [159.205.98.*]
    PCC EXOL to firma, która od lat rozwija się w dynamicznym tempie, zdobywając coraz większą pozycję na rynku. Specjalizuje się w produkcji i dystrybucji różnorodnych produktów chemicznych, co czyni ją niezwykle ważnym graczem na światowej scenie biznesowej.

Dlaczego warto zainwestować w akcje PCC EXOL? Stabilność i doświadczenie: Firma ma solidne fundamenty i długą historię sukcesu na rynku, co daje inwestorom pewność stabilnych zwrotów. nnowacyjność: PCC EXOL stale inwestuje w badania i rozwój, co pozwala jej na wprowadzanie innowacyjnych produktów i zdobywanie nowych rynków. Wzrost potencjału: Dynamiczny rozwój firmy oraz perspektywy wzrostu w branży chemicznej czynią akcje PCC EXOL atrakcyjną opcją dla inwestorów szukających długoterminowych zysków.

Nie przegap okazji, aby dołączyć do grona inwestorów korzystających z sukcesu PCC EXOL! Inwestuj mądrze, inwestuj w przyszłość. Kupuj akcje PCC EXOL już dziś!
  • Re: 500 mln inwestycji z PCCRokita a do tego zysk !!! Autor: ~Tubylec [185.246.208.*]
    Biorąc pod uwagę wyniki, szczególnie Q4 należy uwzględniać, że w owym czasie mogł mieć miejsce cykliczny, planowany postój remontowy
  • Re: 500 mln inwestycji z PCCRokita a do tego zysk !!! Autor: ~Pi [5.173.208.*]
    Tylko że wolumen sprzedaży nie spadł. Spadła natomiast marza. Nie pisz dezinformacji.
  • Re: 500 mln inwestycji z PCCRokita a do tego zysk !!! Autor: ~Nico [193.189.76.*]
    …mało Mnie tu , ale wynik jest .Lepszy lub gorszy , to zawsze to samo linka w dół ..Covid … kontenery … Malezja … Płock spóła z Rokita i umowa Orlen tlenkowa i inne eco bio surfa… a kurs się dalej pyta pod co grać ? Szerokie grono AT zaklina a tu padlina ,Norwega dalej trzyma bo lat przybywa . Trzeba dużej cierpliwości do Exola , bo szanuję walor który portfel ugniata / na marginesie kiedyś kupiłem mirbud po 1,8 zł teraz jest na północy , exol średnia 3.2 jest na południu i to ten sam okres i czas / . Na koniec … Zabłocki zawsze tkwi z tyłu głowy . Powodzenia na bananie
    Poniekąd w tym co piszesz masz rację ale tylko poniekąd bo to że zarobiłeś parę groszy na mirbud czy innej spółce nie znaczy że nie zarobisz tutaj kilka razy więcej to tylko kwestia czasu. Ja zarobiłem mase na mercu,rokicie, cognor, enter itd. itd i to po kilkaset procent na każdym ale teraz tutaj widzę potencjał zysku i to większy niż tam był.

Na logikę popatrz na wartość spółki,planowany rozwój, cenę akcji itd. itd potem się zastanów ile powinna kosztować akcja, ile kosztuje i ile będzie kosztować za niedługo.
    No ale twoja kasa rób co chcesz.
  • Re: 500 mln inwestycji z PCCRokita a do tego zysk !!! Autor: ~Nico [193.189.76.*]
    Jasne Ssd , czekam cierpliwie na drogę północną , mam nadzieję że będzie to Moja emerytura na PCX .zobaczymy .ale realnie przez 4 lata to jest marazm . Tak dla ciekawości to zainwestowałem podobne środki i jestem w dobrej kondycji . Przy Pcc przez ten okres to 0 . Czekam na twór olśnienia . Pozdrawiam Wesołych Świąt
    Hm może trochę przesadziłem że 0 , dywidenda 2k wpafalaka tyle w temacie
  • Re: 500 mln inwestycji z PCCRokita a do tego zysk !!! Autor: ~Strateg [82.132.234.*]
    50 mln zysku !!!!!!
  • Re: 500 mln inwestycji z PCCRokita a do tego zysk !!! Autor: ~Xxx [159.205.98.*]
    Jest zysk i to nie pasuje niektórym bo większość na bananie leci na stracie i tam pompują ubierając naiwnych. Tutaj mamy czysty zysk w tym roku będzie już zdecydowanie większy, spólka rozwija się niesamowicie dobrze, kapitał zapasowy puchnie w oczach tak samo jak inwestycje więc co więcej trzeba aby być spokojnym w inwestycję tutaj. Dodać trzeba, że energia zużywana w znikomej ilości więc może iść nawet 1000% do góry a spółki to nie rusza itd. itd.
[x]
PCCEXOL 0,40% 2,49 2025-11-19 16:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.