• Sojusz Genomtec z RDG ?? Autor: ~Antydzban [94.254.176.*]
    https://cowzdrowiu.pl/aktualnosci/post/diagnostyka-onkologiczna-technologia-spolki-genomtec
    Czy te spółki są skazane na współpracę?
  • Re: Sojusz Genomtec z RDG ?? Autor: ~psychiatra [94.254.171.*]
    Dnia 2024-03-20 o godz. 23:09 ~Antydzban napisał(a):
    > https://cowzdrowiu.pl/aktualnosci/post/diagnostyka-onkologiczna-technologia-spolki-genomtec
    > > Czy te spółki są skazane na współpracę?

To samo piszesz na RDG. Znowu chcesz ludzi utopić? Na ReadGene ludzie poznali się na wielonikowcu i widzą, że obiecane 30 zł to była tylko nagonka. Ciekawe mieli nagonieni w grudniu 2023 r. święta i nowy rok.
  • Re: Sojusz Genomtec z RDG ?? Autor: ~Antypsychiatra [156.17.159.*]
    Czytaj ze zrozumieniem to co Gość napisał. Podał link do ciekawej dyskusji, a ty frustracie tylko szkalujesz spółki i ich inwestorów. Sam naganiałeś na sprzedaż po 2,0 pisząc kłamstwa o RDG. Nie pamiętasz ?? Właź do nory i siedź cicho jak nie masz nic sensownego do powiedzenia. Genomtec też chodził po 15 i co mają powiedzieć Ci rzekomo nagonieni ? Skoro mogą kupić po 10 ? Takie łajzy ja ty są "mądre" zawsze po fakcie. I przestań udawać kogoś kim nie jesteś.
  • Re: Sojusz Genomtec z RDG ?? Autor: ~helpi [5.173.111.*]
    Ja pamiętam tego @psychiatra ... Czytam inne fora. Faktycznie. Masz rację. Fakt, że tacy się tutaj pojawiają ... ? ... ? ... ?
  • Re: Sojusz Genomtec z RDG ?? Autor: ~Antypsychiatra [156.17.159.*]
    To jest żałosny frustrat, plujący na dobre spółki i szkalujący ich CEO. Wymądrza się zawsze po fakcie, ale jak kurs idzie w górę to chowa się do nory wstrętny spadziowy troll. Wyjątkowy żałosny. Przez jego kłamstwa ludzie tracą kasę. Tutaj kapitalna dyskusja fachowców od onkologii genetycznej, ale on jest za cienki żeby to skomentować, bo to nieuk. Tacy zawsze się pojawiają jak ktoś gruby zbiera papier.
  • Mamy dwa nowe patenty, czy będą wykorzystane w ramach współpracy ? Autor: ~Antydzban [94.254.176.*]
    Dziś piękne dwa ESPI na RDG, zwłaszcza to dotyczące przełomu w leczeniu czerniaka. Mam nadzieję, że współpraca z Genomtec jest tylko kwestią czasu.
[x]
GENOMTEC -0,87% 6,86 2025-10-03 16:45:17
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.