• ładny raport Autor: ~aaaa [79.185.133.*]
    w IV kwartale zarobili tyle, co w całym 2022 roku! fajnie, że przełożyło się to na zysk netto, chociaż przepływy trochę mnie zastanawiają. gotówka idzie na kapitał zapasowy i dobrze, bo tutaj trzeba się rozwijać (a widzę, że rekrutują non stop)

ale inna rzecz w raporcie jest jeszcze ciekawsza - należności krótkoterminowe - 9.5 mln vs raptem 1.7 mln!!! chyba weszli na wyższy poziom na stałe, a może być jeszcze lepiej. reakcji rynku się nie spodziewam, bo przecież sam tu siedzę od dwóch lat.
  • Re: Jedak Traumaturge długo nie wytrzymał Autor: ~qba [89.64.51.*]
    Raport rewelacja. Nie spodziewałem się.
    A że Service Now w Polsce raczkuje potencjał do wzrostów jest naprawdę duży.
    Trzymam, a nawet dokupuję pomimo, że płynność jest niezbyt zachęcająca.
  • Re: Jedak Traumaturge długo nie wytrzymał Autor: ~aaaa [94.254.176.*]
    o, czyli tylko we dwoje tutaj kupujemy haha. Chyba animator się jeszcze włącza na chwilę, ale tak poza tym to nie widzę żadnego absolutnie ruchu. Wycena jest fair na ten moment, ale ja liczę na to, że rozwój w 2024 będzie. Ostatnio jeden z liderów spółki mówią, że przejmują klientów od konkurencji, co jest na pewno bardzo dobrym sygnałem
  • Re: Jedak Traumaturge długo nie wytrzymał Autor: ~aaaa [79.185.125.*]
    i mamy umowę znaczącą! kwota wprawdzie na 3 lata rozłożona, ale mimo wszystko pięknie, widać, że rozwój idzie w dobrą stronę!
  • Re: ładny raport Autor: ~qba [89.64.50.*]
    Zrobił się spory obrót jak na te spółkę.
    Ja jeszcze trochę skubię
    Migracje do clouda dopiero się rozkręcają a to oznacza
    wzrost zapotrzebowania na Service Now.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.219.212.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
EXIMIT -1,08% 91,50 2025-12-19 11:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.