• Dokupiłem papiery Autor: ~Getbackakcje [5.173.94.*]
    25 proc od IPO to 4.62 zł.
    Myślę że akcjonariuszom się należy jak psu buda.
    Można hejtowac.
  • Re: Dokupiłem papiery Autor: ~RaWa [78.30.98.*]
    Ja też tylko, że wcześniej po 56 gr. Mam jeszcze Izoblok S.A.. Tam też widzę potencjał duży do wzrostów.
  • Re: Dokupiłem papiery Autor: ~Zobaczymy [188.33.233.*]
    Skoro nie ma zleceń po lewej stronie ,to być może jeszcze dziś będą chcieli po raz kolejny zdołować aby kurs powrócił na 55-56 gr.Ja trzymam i nie sprzedaje
  • Re: Dokupiłem papiery Autor: ~Remigiusz [212.103.50.*]
    Licząc od ostatniego szczytu na 0,8750 to już i tak jest dość duża korekta .Tu gra idzie o poważne pieniądze ,dlatego warto dokupywać ,a nie wywalać ,bo za chwilę będze płacz i lamęt .Do wyników coraz bliżej i zapewne kurs na 2-3 tygodnie przed wynikami ruszy do góry ,żeby w dzień wyników ,lub po (zależy od godziny publikacji ) przebić te 0,88 i rozpocząć marsz na o wiele wyższe poziomy w głąb potężnej luki .
  • Re: Dokupiłem papiery Autor: ~Remigiusz [212.103.50.*]
    Druga sprawa jak może nie być zleceń, skoro obrót wyniósł prawie 300 tysi, więc zlecenia są tylko na ukrytych
  • Re: Dokupiłem papiery Autor: ~bolek130 [185.222.5.*]
    Robię to samo.Utrzymuję w granicy 200 tyś.akcji.Strach sprzedawać.Ciekawe co się będzie działo z kursem jak oprócz wszystkich pozytywnych informacji podadzą komunikat o przekroczeniu progu 5% na przykład przez amerykański fundusz?
  • Re: Dokupiłem papiery Autor: ~Lacky [78.24.201.*]
    Ciekawe co będzie jak wyniki będą kiepskie i fundusz zacznie się pozbywać akcji
  • Re: Dokupiłem papiery Autor: ~piotrek68 [5.173.4.*]
    Ta branża zarabia zobacz Kruk i inne tu zyski raczej będą rosły.
    Rynek jak na razie słabo reaguje przy takim wskaźniku c/z niedowartościowanie jest duże.
    Zaufanie do spółki jest nadszarpnięte ale liczy się zysk który jest imponujący.
    Ciekawe czy rynek zareaguje w końcu pozytywnie?
  • Re: Dokupiłem papiery Autor: ~marian_koniuszko [86.41.166.*]
    Dnia 2024-03-24 o godz. 13:25 ~piotrek68 napisał(a):
    > Ta branża zarabia zobacz Kruk i inne tu zyski raczej będą rosły.
    > Rynek jak na razie słabo reaguje przy takim wskaźniku c/z niedowartościowanie jest duże.
    > Zaufanie do spółki jest nadszarpnięte ale liczy się zysk który jest imponujący.

buahaha xD i co z tego że branża zarabia? getback gdzieś jest podpięty? kruk zarabia bo inwestuje i jest spółką zdrową. getback nie inwestuje, spłaca układ. zysk to tylko chwilowa księgowość, poza tym zaraz zaczną się raty w kwotach dużo większych niż dotychczas.

• Re: Dokupiłem papiery Autor: ~bolek130 [185.222.5.*]
    10% portfela.Ja się nie znam.
[x]
CAPITEA 1,67% 0,73 2026-04-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.