Patrzę sobie na wykres i się zastanawiam ... Wzrośnie czy spadnie? No może jeszcze iść w bok, czyli horyzontalnie. Jak będzie? Jakie typy?
SPADKI - tu wiadomix Ce, Bin, Parkiet, BabaJaga, Pawełek, Artur co sie królem zowie ... do ilu i kiedy? WZROSTY - kto za i do jakich poziomów? BOCZNIAK - kto tak sądzi? jak długo?
W mojej ocenie snująć przewidywania to kurs będzie się obniżał w kierunku 2,0zł, bo jest ciśnienie. Koledzy nasi będą sie odzywać. Wróci narracja o śmieciach i 1zł. ... do wyników. Część osób wsiadła przy 1,70 i przy podbiciu do 2,3 miałą w garści 35%, więc krótkoterminowo wyszło okazale. Teraz będzie branie w ok 2,0 i potem jazda na 2,5zł ... co dlaej nie przweiduje ;)
Ps. Ale jak spadnie do 1zł w ciagu miesiąca to chętnie odkupię io to sporo
Kupujących poniżej 1,9 nazwano tu głupcami...
Jak jeszcze zechcą sprzedawać w tym przedziale to moje zlecenia zakupu nadal tam pozostały...
Myślałem że aż do wyników będą sypać ale się pomyliłem bo zorganizowali sobie podbitke. Jednak teraz jak widać wracają do starych dobrych przyzwyczajeń znów będzie nagonka na frajerów by sypali akcje podoba mi się to sprzedawajcie jak najszybciej nadal czekam.