Spójrz na wolumen przy którym odbyła się transakcja skutkująca wzrostem. Przy tej mocy kupującego szybko zabraknie pary. Wczoraj też ktoś pisał o 5 up przy podobnym rozkładzie wolumenu. Teraz nie widać ani silnego kupującego ani zdesperowanego sprzedającego także poczekalnia nam się zapowiada na dluzej
Sądzę że to że można tu tak zrobić jest uwarunkowane tym że jesteśmy na 2 fixach. Tu jest okres wyczekiwania.
Ciekawostka są inne spółki zobacz na fotovolt.
Tam nie ma już w pewnych przedziałach sprzedających. Tam dzisiaj nabyłem trochę akcji, ale jakby ktoś wywalił pkc 20 tysięcy złotych to pozbierane wszystko do 30 %wzrostu.
Marzy mi się żeby bras już nie był zawieszany i normalnie notowany, jestem tu już chyba 3 lata. A taki fotovolt, czemu on może dawać raporty na czas a nasz bras nie?
Liczę że koniec tego miesiąca przyniesie nam więcej optymizmu
Gdyby nie obsuwa z raportami, to byłoby całkiem możliwe. Ja się obawiam decyzji giełdy dziś po 17-tej w związku z brakiem raportów 20.03. To jest termin 80 dni, w którym trzeba opublikować raport roczny jeśli skorzystało się ze zwolnienia z obowiązku publikacji raportu za Q4 w terminie 45 dni od końca roku (§6 ust. 9,10 i 10a Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu).
Czas im tyka i zobaczymy co z tego wyniknie. Ciągle mam cichą nadzieję że jednak bras będzie czarnym koniem tego roku. Jak na razie zaczynam się zastanawiać czy nie będzie nim inna spółka.