• o proszę można ? można !!! Autor: ~Romek [91.232.46.*]
    1060 pln obrotu i 5% , pięknie , aż strach pomyśleć co się stanie jak ktoś wystawi za 20K PKC
  • Re: o proszę można ? można !!! Autor: ~30zeta [91.204.206.*]
    Każdy tu kombinuje jak cichaczem dokupić, jeden żeni dziecinne posty drugi próbuje małymi zleceniami itd...
  • Re: o proszę można ? można !!! Autor: ~Pan_Jan [5.173.120.*]
    Człowiek drobnymi kwotami próbuje coś kupić i tak podbije, podaż nie istnieje, papier w silnych rękach już tylko.
  • Re: o proszę można ? można !!! Autor: ~Leszcz [37.30.116.*]
    Spójrz na wolumen przy którym odbyła się transakcja skutkująca wzrostem. Przy tej mocy kupującego szybko zabraknie pary. Wczoraj też ktoś pisał o 5 up przy podobnym rozkładzie wolumenu. Teraz nie widać ani silnego kupującego ani zdesperowanego sprzedającego także poczekalnia nam się zapowiada na dluzej
  • Re: o proszę można ? można !!! Autor: ~Posiadacz [217.213.152.*]
    Sądzę że to że można tu tak zrobić jest uwarunkowane tym że jesteśmy na 2 fixach. Tu jest okres wyczekiwania.
    Ciekawostka są inne spółki zobacz na fotovolt.
    Tam nie ma już w pewnych przedziałach sprzedających. Tam dzisiaj nabyłem trochę akcji, ale jakby ktoś wywalił pkc 20 tysięcy złotych to pozbierane wszystko do 30 %wzrostu.
    Marzy mi się żeby bras już nie był zawieszany i normalnie notowany, jestem tu już chyba 3 lata. A taki fotovolt, czemu on może dawać raporty na czas a nasz bras nie?
    Liczę że koniec tego miesiąca przyniesie nam więcej optymizmu
  • Re: o proszę można ? można !!! Autor: ~Robo [83.22.110.*]
    Myślę że od 2 kwietnia będziemy na ciągłych.
  • Re: o proszę można ? można !!! Autor: ~vklf [31.61.239.*]
    Gdyby nie obsuwa z raportami, to byłoby całkiem możliwe. Ja się obawiam decyzji giełdy dziś po 17-tej w związku z brakiem raportów 20.03. To jest termin 80 dni, w którym trzeba opublikować raport roczny jeśli skorzystało się ze zwolnienia z obowiązku publikacji raportu za Q4 w terminie 45 dni od końca roku (§6 ust. 9,10 i 10a Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu).
  • Re: o proszę można ? można !!! Autor: ~Posiadacz [217.213.153.*]
    Czas im tyka i zobaczymy co z tego wyniknie. Ciągle mam cichą nadzieję że jednak bras będzie czarnym koniem tego roku. Jak na razie zaczynam się zastanawiać czy nie będzie nim inna spółka.
  • Re: o proszę można ? można !!! Autor: ~Tragedia [31.60.41.*]
    Raczej czarny osioł tego roku!!!
[x]
BRAS -1,30% 0,23 2026-05-14 16:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.